Slavenības
2020. gada 9. aprīlis, 14:22

Basketbolists Rolands Freimanis un viņa daiļā ātrumsacīkšu princese Kristija kļuvuši par vecākiem

Jauns.lv

Šis pavasaris atnesis priecīgu vēsti Latvijas basketbolistam Rolandam Freimanim – martā viņa mīļotā sieviete Kristija Žizņevska kļuvusi par māmiņu puisītim, un vecāki dēlam devuši vārdu Kristjans.

32 gadus vecais un 208 centimetrus garais centra spēlētājs Rolands Freimanis šobrīd pārstāv Polijas basketbola līgas klubu Vloclavekas „Anwil”, bet Latvijas valstsvienībā debitēja 2007. gadā. Savukārt viņa mīļotā Kristija Žizņevska pazīstama kā modele un viena no ātrumsacīkšu starta meitenēm.

Rolands daiļo meiteni bildināja 2019. gada 1. augustā, un nu pāris kļuvuši par vecākiem savam pirmdzimtajam. Viņu dēls Kristjans Freimanis pasaulē nāca Polijas pilsētā Lodzā, un, kā vēsta māmiņas ieraksts sociālajos tīklos, mazulis ir īsts tēva dēls un patiešām augumā ražens puika – piedzimstot bijis 62 centimetrus garš un 4240 gramus smags.

Kristjans Freimanis šopavasar nav vienīgais jaundzimušais Latvijas basketbola aprindās. Par māmiņu nesen kļuva arī Latvijas izlases basketboliste Ieva Pulvere – viņas un Latvijas basketbola izlašu ārsta Mārtiņa Pulvera ģimenē marta beigās ienāca dēls Vilis Pulveris.