Kurusovas piedzīvojumi jaunajā mājvietā Singapūrā

Aleksandras Kurusovas piedzīvojumi jaunajā mājvietā Singapūrā.

gallery icon
12
Slavenības
2020. gada 7. aprīlis, 15:11

"Uz ielām neviena cilvēka!" - Aleksandra Kurusova par dzīvi Singapūrā

Jauns.lv

Dejotāja Aleksandra Kurusova, kas atpazīstamību guva pirms desmit gadiem, kad kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku uzvarēja šovā „Dejo ar zvaigzni”, jau vairāk nekā gadu dzīvo Singapūrā. Viņa portālam Jauns.lv pastāsta, kāda šobrīd izvērtusies dzīve koronvīrusa izplatības dēļ.

Aleksandra Singapūrā māca dejošanu „Shawn & Gladys” deju akadēmijā, kas tagad, protams, slēgta.

5,7 miljonu iedzīvotāju lielajā Singapūrā šobrīd dzīve ir krasi mainījusies. Aleksandra stāsta, kā ir šobrīd: „Ielas tukšas... Cilvēki pārvietojas minimāli. Cenšas ievērot noteikumus. Arī deju studija, kurā strādāju, šobrīd slēgta uz mēnesi, kā minimums,  bet kā jau daudzi deju pasaulē, tā arī mēs mēģinām ieviest online apmācību. Tā ir jauna, interesanta pieredze. Protams, ka vēl ir ļoti maz cilvēku, kas piekrīt tādam apmācības veidam, bet tas ir labāk, nekā vispār neko nedarīt un sēdēt dīvānā,” saka Aleksandra.

Taujāta, vai nav aizdomājusies notiekošā dēļ atgriezties Latvijā, viņa saka: „Tādi plāni pašlaik nav, bet grūti kaut ko tagad plānot. Pagaidām esmu šeit, Singapūrā. Tālāk - redzēs... Es visu laiku sazinos ar savu ģimeni, draugiem un man tuviem svarīgiem cilvēkiem. Galvenais, ka visi ir veseli,” saka Aleksandra.

Aleksandra Kurusova nosvin 30. jubileju

Deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova draugu lokā 2015. gada 18. septembrī nosvinēja savu 30 gadu jubileju.

gallery icon
26