Slavenības
2020. gada 3. aprīlis, 07:18

Krokodilu mednieka Stīva Ērvina meita pandēmijas laikā apprecējusies un kāzās sagatavojusi īpašu veltījumu tētim

Jauns.lv

Par krokodilu mednieku dēvētā dabas pētnieka Stīva Ērvina (1962-2006) meita Bindija šajā pandēmijas laikā apprecējusies. Sev tik nozīmīgajā dienā viņa tētim par godu veltījusi aizkustinājuma pilnu „ceremoniju sveču gaismā”.

Dabas pētniece Bindija Ērvina (21) aizvadītajā nedēļā teikusi jāvārdu savam tīņu gadu draugam profesionālajam veikbordistam Čandleram Pauelam. Lai arī Bindijai viņas nozīmīgajā dienā nevarēja būt līdzās tēvs, kas vestu meitu pie altāra, jaunais pāris īpaši piedomājis, lai abu kāzu dienā nebūtu aizmirsts arī par līgavas tēti Stīvu Ērvinu.

„Mēs apprecējāmies vietā, kas tētim bija ļoti īpaša. Te viņš gadiem ilgi mēdza filmēt savus video. Sajūta bija fantastiska,” par 25. martā notikušo nelielo kāzu ceremoniju žurnālam „People” pastāstījusi Bindija.

Stīva Ērvina lielie bērni seko tēva pēdās

Par krokodilu mednieku sauktā Stīva Ērvina bērni ir tikpat entuziastiski un bezbailīgi dzīvnieku mīļotāji, kā viņu tētis. Atzīmējot Stīva Ērvina ...

gallery icon
23

„Šeit uz molberta bija izlikta tēta fotogrāfija kopā ar viņa suni Sū. Tā, ka mamma ar brāli stāvēja tieši līdzās tētim, kad mēs apmainījāmies zvērestiem.”

„Tētim par godu mums bija ceremonija sveču gaismā. Patiešām nepameta sajūta, ka tētis šajā brīdī bija kopā ar mums. Šis bija brīnišķīgs miera un laimes pilns mirklis.”

Bindija un Čandlers mija gredzenus Ērvinu ģimenes mājas pagalmā, kas atrodas Austrālijas zoodārzam piederošajā teritorijā [Ērvini ir „Australia Zoo” īpašnieki]. Lai gan sākotnēji Bindija bija plānojusi ceremoniju un svinības kopā ar vismaz 200 viesiem, koronavīrusa pandēmijas dēļ ciemiņu skaits bija samazināts līdz minimumam.

Vienīgie, kas klātienē apmeklēja laulību ceremoniju, bija pats jaunais pāris, Bindijas mamma Terija Ērvina un brālis Roberts Ērvins, kurš uzņēmās godu vest māsu pie altāra sava tēva vietā.

„Mēs noturējām nelielu ceremoniju, un es apprecēju savu labāko draugu,” par savu kāzu dienu Bindija ierakstījusi „Instagram”.

„Trūkst vārdu, kuros aprakstīt to mīlestību un gaišumu sirdī, kāds man šobrīd ir. Mēs šo brīnišķīgo dienu plānojām aptuveni gadu. Nācās ieviest pārmaiņas absolūti it visā, jo mums kāzās vispār nebija viesu. Šis bija ļoti grūts lēmums, taču svarīgs, lai visi būtu drošībā.”

„Šodien mēs svinējām dzīvi un priecājāmies par katru skaisto Austrālijas zoodārzā kopā piedzīvoto mirkli. Mamma palīdzēja man sagatavoties, Roberts veda pie altāra, Čandlers kļuva par manu vīru, un kopā mēs iededzām sveci tēta piemiņai.”

Krokodilu mednieka Stīva Ērvina meita Bindija

gallery icon
42

„Mēs kopā notrausām pa asarai, smaidījām un dalījāmies mīlestībā. Par laimi mēs Austrālijas zoodārza teritorijā dzīvojam kopā kā ģimene, tāpēc varējām būt kopā. Visiem, kas lasa – esiet drošībā, ievērojiet sociālo distancēšanos un atceraties, ka mīlestība uzveic visu.”