foto: no "Instagram"
Lauris Reiniks aizsāk jaunu izaicinājumu - mājās pats sev noskuj pliku galvu
Lauris - plikgalvis.
Slavenības
2020. gada 2. aprīlis, 06:30

Lauris Reiniks aizsāk jaunu izaicinājumu - mājās pats sev noskuj pliku galvu

Jauns.lv

Itin impozantu izaicinājumu sociālās saziņas tīklā "Instagram" aizsācis mūziķis Lauris Reiniks - viņš nofilmējis, kā pats sev noskuj pliku galvu. Un iesaka to darīt arī citiem - vismaz nauda šajā grūtajā laikā tādējādi ietaupīšoties.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā saka Reiniks, viņš nav tik drosmīgs, lai pieņemtu izaicinājumu publicēt bērnības foto, desmit reizes piepumpēties, dziesmu nodziedāt vai skriet. "Es piedāvāšu daudz vienkāršāku izaicinājumu, ko jūs katrs varat izdarīt. Kad tad, ja ne tagad?" tā Reiniks, aizsākot savu #PaliecMājās izaicinājumu ar fragmentu no zīmīgas dziesmas - "Man vajag izvēdināt galvu".

"Lielākais ieguvums šajā izaicinājumā ir tāds, ka jūs ietaupīsiet daudz naudas," norāda Reiniks, ķeroties pie matu dzenamās mašīnītes.

Lauris saka, ka pliku galvu noskujot ceturto reizi mūžā. Parasti to viņš dara, vasarā dodoties uz ceļojumu siltajās zemēs. Arī šogad bija plānojis braukt uz Bali, bet tas gājis secen. Taču matu noskūšana gan secen negāja - to Reiniks godam paveica, un tā paveikšanā viņam līdzēja arī kāda maskēta asistente.

Laura Reinika dziesmas "Izvēdināt galvu" videoklipa filmēšana

Kadri no Laura Reinika dziesmas "Izvēdināt galvu" videoklipa filmēšanas.

gallery icon
16