foto: Ekrānuzņēmums
"Skapji pilni, plaukti pilni," - šovu zvaigzne Magone vareni sagatavojusies nebaltai dienai
Magones ģimenei bads nedraud.
Trakā pasaule
2020. gada 1. aprīlis, 14:14

"Skapji pilni, plaukti pilni," - šovu zvaigzne Magone vareni sagatavojusies nebaltai dienai

Jauns.lv

Arvien biežāk izskan aicinājums iepirkties gudri un pārdomāti, lai ārpus mājas nāktos iziet iespējami retāk. Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” šī vakara sērijā populārā dzejniece Magone Šutoviene kanāla “STV Pirmā!” skatītājiem izrādīs savus krājumus “nebaltai dienai”, tā mudinot arī citus sekot viņas piemēram un rūpīgi plānot ģimenes maltītes.

Magone daudzus produktus ir sasaldējusi – gan maizi, gan gaļu un desas - , kā arī iegādājusies preces ar ilgu derīgumu termiņu: eļļu, miltus, putraimus un pārslas, kuras uzglabā īpašā kastē.

“Arī vēl skabūzīti ir ziemas krājumi – zaptes, marinējumi, gurķi, tomāti želejā. Domāju, ka mums tā situācija ir OK. Arī laukā tūlīt sāks dīgt kaut kas. Ir skābenes dabūjamas, tad nātrītes izdīgs – zupa gatava. Kaut vai, ja gaļas nav – vienalga. Uzvāra to zupiņu kaut ar buljona kubiņiem,” stāsta saimnieciskā Magone.

Tāpat Šutovu ģimene padalīsies ar kādu interesantu gardumu ģimenes veselības stiprināšanai – bērzu sulas lāstekām, kā arī atklās savu īpašo bērzu sulu raudzēšanas metodi.

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon
64