Slavenības
2020. gada 23. marts, 15:30

Kulta komēdijas "Likteņa ironija" zvaigzne Barbara Briļska cīnās ar vēzi

Jauns.lv

Ar onkoloģisku saslimšanu cīnās filmas "Likteņa ironija jeb Vieglu garu" zvaigzne - poļu aktrise Barbara Briļska.

Kā vēsta krievu masu mediji, Briļska vienā no savām retajām intervijām pavēstījusi, ka visvairāk cer uz labu veselību. Aktrise beigusi atzīmēt savas dzimšanas dienas, jo gadi liekot par sevi manīt. Savulaik sūdzējusies arī par radikulītu, kamdēļ pat nācies algot kopēju.

foto: ddp images/ Vida Press
Andrejs Mjagkovs un Barbara Briļska 1975. gada filmā "Likteņa ironija jeb Vieglu garu".

Nu izrādās, 78 gadus vecajai aktrisei tās nav vienīgās veselības problēmas. No informētiem avotiem izdevies esot uzzināt, ka viņa jau vairākus gadus cīnoties ar onkoloģisku saslimšanu, un Briļskai esot mēles vēzis. Izdevums "StarHit" padomju filmas, kas joprojām Vecgada vakarā iemīļota daudzās mājās, zvaigznei tā arī pajautājis: "Vai tiesa, ka jums ir šī smagā slimība?"

"Un kas?" mierīgā balsī atbildējusi Briļska, kas dienas vada Varšavā. "Es par to nerunāšu. Lai mani fani labāk vēl man veselību! Ārsti saka, ka viss būs kārtībā. Vajadzīgs tikai laiks."

Protams, arī Covid-19 liek Briļskai par savu veselību rūpēties jo vairāk. Viņai esot vasarnīca stundas brauciena attālumā no Varšavas, laukos aktrisei arī ļoti patīkot. "Es nemaz no mājas neizeju," saka Briļska. "Visi tā dara, īpaši jau vecāka gadagājuma cilvēki. Kā paiet dienas? Dēls atbrauc, palīdz mājas darbos, bet es rūpējos par kaķi."