
Britu karaliskās ģimenes šefpavārs atklājis, ko karantīnas laikā ēdīs Elizabete II un pārējie
Ko karantīnas laikā ēdīs britu karaliskās ģimenes pārstāvji, atklājis šefpavārs Darens Makgreidijs, kurš 15 gadus bijis karalienes Elizabetes II personīgais šefpavārs un kalpojis arī princesei Diānai un abiem viņas dēliem – prinčiem Viljamam un Harijam.

Pēc karalienes bijušā šefpavāra teiktā Viņas Majestāte nākamo dažu mēnešu laikā visticamāk mielosies ar sev jau ierasto pārtiku. Darens Makgreidijs norādījis, ka Elizabete II īpaši iecienījusi tādus ēdienus kā īru ragū un Lankašīras podiņu, kura galvenā sastāvdaļa ir jēra gaļa un kartupeļi. Protams, karaliene neatteiksies arī no tik iecienītajiem saldumiem.

Karaliene Elizabete II iestiprinās
Karaliene Elizabete II iestiprinās.





“Karaliene dievina šokolādi. Viņai garšo šokolādes kūkas. Šis nav diētas laiks, bet gan sava ķermeņa mierināšanas,” apliecina šefpavārs.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā





Runājot par Kembridžas hercogieni, Makgreidijs ir pārliecināts, ka arī šajā laikā Ketrīna paliks uzticīga savam “salātu režīmam”. Tomēr, līdzīgi, kā Elizabete II, arī viņa ēdienkarti noteikti papildinās ar saldumiem. Viens no hercogienes iecienītākajiem desertiem ir angļu “Sticky Toffee” pudiņš.

Princis Viljams skolas ēdnīcā





Darens Makgreidijs norāda, ka Vindzoras pilī, uz kuru epidēmijas laikā pārceļas karaliskā ģimene, esot pietiekami daudz produktu, lai karaliene un viņas kuplā radu saime vairākus mēnešus varētu dzīvot absolūti bez raizēm. Tur līdzās ir privāta ferma, ļoti daudz kas tiek audzēts uz vietas, tajā skaitā gaļas lopi un dārzeņi.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna viskija darītavā Skotijā





“Karaliene Vindzoras pilī pavadīs ilgstošās Lieldienu brīvdienas. Viņi tur būs izolācijā. Tā kā viņa nepieņems visus apmeklētājus, Viņas Majestātes komandai krājumā būs produkti, kas viņai būs patiešām vajadzīgi,” norādījis Makgreidijs.

Hercogiene Ketrīna diplomātiskajā pieņemšanā 2019. gada decembrī




