Slavenības
2020. gada 27. februāris, 09:43

Krištianu Ronaldu dēls atklāj “Instagram” kontu četrās valodās un tiek pie viena miljona sekotāju 24 stundās

Jauns.lv

Slavenā futbolista Krištianu Ronaldu (35) vecākais dēls Krištianu Ronaldu juniors izveidojis savu kontu “Instagram”. Diennakts laikā deviņus gadus vecajam zēnam šajā sociālās saziņas vietnē jau pieteicies viens miljons sekotāju!

Izveidojot savu “Instagram” kontu, Krištianu Ronaldu juniors parādījis, ka viņam ir labas dotības valodā. Deviņus gadus vecais puika, kurš pazīstams arī kā Krištianinju, savu mikroblogu sociālās saziņas vietnē pieteicis četrās valodās – angļu, spāņu, portugāļu un itāliešu.

Krištianu Ronaldu ar draudzeni un vecāko dēlu restorānā Londonā

gallery icon

Turot divus augšup pavērstus īkšķus un smaidot kamerā, Ronaldu juniors visās četrās valodās saka: “Sveiki, draugi. Šis ir mans jaunais "Instagram" konts. Ceru, ka jums patiks. Atā.”

Zēna īsais vēstījums acumirklī kļuva par interneta hitu. Jau pirmajās 22 stundās pēc publiskošanas tas noskatīts trīs miljonus reižu.

Krištianu Ronaldu ar dēlu Krištianu junioru

gallery icon

Tētis pie dēla pirmā ieraksta instagramā ielicis “emoji” zīmi ar buču.

Zēns savam blogam devis nosaukumu “mini Krištianu Ronaldu 2010”.

Kā otro ierakstu savā blogā viņš publiskojis fotogrāfiju, kurā kopā ar tēti un jaunāko brāli un māsām pozē fotogrāfijai, esot vannā. Attēlā redzami arī futbolista trīs gadus vecie dvīņi Eva un Mateo, kā arī jaunākā atvase Alana (2), kuras mamma ir sportista draudzene modele Džordžīna Rodrigesa.

View this post on Instagram

🛀❤

A post shared by @ minicristianoronaldo2010 on

Mazais Ronaldu nav atstājis novārtā arī savu audžumammu, kura tētim palīdz audzināt visus četrus bērnus. Viņš publiskojis fotogrāfiju, kurā pozē kopā ar Džordžīnu. Šis attēls uzņemts kādā no Milānas modes nedēļas pasākumiem, kuru ģimene apmeklējusi.

Kāds no  Ronaldu juniora faniem komentāru sadaļā portugāļu valodā ierakstījis: “Šodien tu pārspēsi viena miljona sekotāju skaita atzīmi.” Tā jau ir noticis!

Ronaldu Rīgā no viesnīcas dodas uz treniņu

gallery icon

Šis pārsteiguma pilnais sākums mudina domāt, ka Ronaldu juniors ar laiku varētu pārspēt pat sava tēva rekordu. Slavenajam futbolistam ir 205 miljoni “Instagram” sekotāju, taču savu fanu bāzi viņš savācis ievērojami ilgākā laikā.

Krištianu Ronaldu draudzene Džordžīna Rodrigesa pozē zīmola „Yamamay” apakšveļā un bikini

gallery icon

Džordžīnai, kura pirms iepazīšanās ar sportistu strādāja apģērbu veikalā, ir 16,7 miljoni “Instagram” sekotāju.

Krištianu Ronaldu trīs vecāko bērnu mammu vārdi nekad nav publiski atklāti. Zināms vien tas, ka Evu un Mateo dzemdībās pieņēmusi ārste Marija Kastiljo. Bērni dzimuši “Sharp Grossmont” slimnīcā netālu no Sandjego, Kalifornijā.

Krištianu Ronaldu meitas māmiņa Džordžīna Rodrigesa futbola tribīnēs un uz sarkanā paklāja

gallery icon

Vecākā bērna dzimšanas apstākļi ir vēl noslēpumaināki.

Ronaldu ģimene kategoriski atteikusies ielaisties diskusijās par to, vai bērnu pasaulē laidusi surogātmāte. Futbolista māsas Katijas Aveiru bērnu bijusī auklīte apgalvo, ka Krištianu junioru un dvīņus pasaulē laidušās divas dažādas meksikāņu izcelsmes sievietes.