foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Karaliene vēlas, lai Harijs un Megana ir ātrāk prom no karaliskās ģimenes
Karaliene Elizabete II.
Slavenības
2020. gada 25. februāris, 07:13

Karaliene vēlas, lai Harijs un Megana ir ātrāk prom no karaliskās ģimenes

Jauns.lv

Kamēr princis Harijs un Megana aizvien vēl tikai meklē savu ceļu dzīvē pēc aiziešanas no karaliskās ģimenes; domā, kāds būs viņu zīmola jaunais vārds un kā viņi vispār pelnīs sev naudu, tā vien šķiet, ka Viņas Majestāte karaliene Elizabete II ir tikusi pāri nepatīkamajai situācijai ģimenē un par mazdēla un viņa sievas aiziešanu nevēlas vairs ne domāt, ne runāt. Viņa pielikusi visam treknu punktu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Saskaņā ar žurnālā “Vanity Fair” publicēto jaunāko informāciju, karalienei Elizabetei situācija par mazdēla un viņa sievas aiziešanu aizvien ir sāpīga.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Kāda no karaļnamam tuvām personām izteikusies: “Viņa vispār par šo jautājumu vairs nevēlas runāt. Karaliene vēlējās pēc iespējas ātrāk to visu atrisināt, jo redz, ka tas nodara postu monarhijai. Bet tīri personīgi šķiet, ka šis jautājums viņai aizvien ir sāpīgs. Viņa ir nonākusi līdz tādam posmam, kad par to vairs nevēlas domāt. Viņa vēlas, lai tas viss būtu beidzies, un punkts.”

Lai gan šie vārdi mudina domāt, ka majestātei ir grūti izslēgt Hariju un Meganu no karaliskās ģimenes, karaliene daudz slavēta par to, cik gudri viņa risinājusi šo nebijušo situāciju.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Karaļnama biogrāfe Sallija Bedela Smita žurnālam “Vanity Fair” norādījusi, ka “iestājoties pret zīmola “Sussex Royal” turpmāku lietošanu, viņa pavilkusi svītru karalisko sakaru izmantošanai savtīga labuma gūšanai. Manuprāt šīs situācijas laikā viņa izrādījusi zināmu elastību un uzticību standartiem, kas stiprina monarhiju.”

Megana Mārkla rotājas karalienes dāvinātiem auskariņiem

gallery icon
16

Karalienei ir visi iemesli, lai Harijs un Megana vairs nebūtu titulēti karaliskās ģimenes pārstāvji, pat, ja šī situācija nedara Viņas Majestāti laimīgu.

Karaliene Elizabete uz mazdēla kāzām ierodas tērpusies zaļā

Karaliene Elizabete II kopā ar savu vīru Edinburgas hercogu princi Filipu uz karaliskajām kāzām ieradās tērpusies zaļā.

gallery icon
23