Slavenības
2020. gada 24. februāris, 06:26

“Viņi izpostīja manu dzīvi,” – Billija Ailiša uz skatuves apraudas par interneta troļļu uzbrukumiem

Jauns.lv

18 gadu vecā amerikāņu dziedātāja Billija Ailiša šogad jau saņēmusi saņēmusi vairākas prestižas godalgas – “Grammy” un “Brit Awards”. Saņemot trofeju kā “Labākā ārzemju dziedātāja” Britu mūzikas balvu pasniegšanas vakarā, Ailiša izplūda asarās. Jo lielāki panākumi, jo vairāk viņai nīdēju.

Billija Ailiša uz sarkanā paklāja

gallery icon

“Brit Awards” balvu Billijai Ailišai pasniedza bijusī meiteņu grupas “Spice Girls” dalībniece Melānija C. Jaunā amerikāņu sensācija bija tik aizkustināta par ovācijām, kādas valdīja zālē. Mūziķe labākās ārvalstu dziedātājas kategorijā sacentās ar tādām zvaigznēm kā Ariana Grande, Kamila Kaveljo, Lana del Reja un Lizzo. Pateicības vārdu laikā Ailiša neslēpa savas emocijas un apraudājās.

“Es gribētu pastāstīt, par ko domāju burtiski pirms divām sekundēm. Es pēdējā laikā jūtos ļoti ienīsta. Kad biju uz skatuves [Billija balvu vakarā uzstājās un izpildīja savu jaunāko skaņdarbu “No Time To Die”, kas būs dzirdama Bonda sērijas jaunākajā filmā] un redzēju, kā jūs man smaidāt, draugi, man gribējās raudāt. Man gribas raudāt arī tagad, paldies jums liels,” apliecināja aizkustinātā mūziķe.

Vēl pirms savas uzstāšanās Billija Ailiša atzinās, ka nolēmusi turpmāk mazāk lietot sociālās saziņas tīklus. “Esmu pilnībā pārtraukusi lasīt komentārus. Tie ir izpostījuši manu dzīvi. Tas ir dīvaini. Jo superīgāks ir tas, ko tu dari, jo vairāk rodas cilvēku, kas tevi neieredz. Internets – tas ir lērums troļļotāju,” norādījusi Ailiša.

Billija atzinusi, ka daži esot gatavi uz jebkādiem ļauniem jokiem un apvainojumiem, lai tikai sasmīdinātu citus.

Dziedātāja uzskata, ka lielākā problēma ir tajā, ka daudziem tas patiešām patīk un šķiet smieklīgi. Viņi neaizdomājoties, ka šādi var kādam ļoti nodarīt pāri, - dziedātājas teikto citē izdevums “The Daily Mail”.

“Tas vispār ir neprāts, ka lasīju komentārus. Man jau sen vajadzēja pārtraukt. Taču es vēlējos nezaudēt saikni ar saviem faniem. Taču nīdēji šo iespēju man ir atņēmuši,” norādījusi Ailiša.

Dziedātāja atzinusi, ka cenšas tikties ar faniem klātienē, kad vien tas ir iespējams. “Viņi ir cilvēki, viņi – tā esmu es, viņi ir līdzīgi maniem draugiem. Taču internets ir sagrāvis manu dzīvi, tāpēc es to esmu izslēgusi,” savas pārdomas noslēdz Billija Ailiša.

Dziedātāja Billija Ailiša

gallery icon