foto: WENN.com/Vida Press
Nogalināta Holivudas seksa terapeite - slepkavībā vaino viņas bijušo draugu
Eimija Harvika.
Trakā pasaule
2020. gada 19. februāris, 06:12

Nogalināta Holivudas seksa terapeite - slepkavībā vaino viņas bijušo draugu

Jauns.lv

Savās mājās Holivudhilsā nogalināta Kalifornijā labi pazīstamā ģimenes attiecību un seksa terapeite Eimija Harvika. Policija norāda, ka nāve iestājusies bijušā drauga uzbrukuma rezultātā. Daktere bija tikai 38 gadus veca.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Policija nekavējoties devās ceļā, kad saņēma ziņojumu par “kliedzošu sievieti” ap pulksten 1:16 15. februāra naktī. Kad likumsargi ieradās notikuma vietā, viņi atrada upuri guļam uz zemes zem trešā stāva balkona. Sieviete vairs nereaģēja, viņa bija nāvīgi ievainota. Dzīvībai bīstamus ievainojumus Harvika guvusi no kritiena, - apliecināts Losandželosas policijas departamenta izplatītajā paziņojumā.

Losandželosas ugunsdzēsēju un glābēju departamenta darbinieki nogādāja cietušo vietējā slimnīcā, kur sieviete no gūtajiem ievainojumiem mira.

Kad notikuma vietā ieradās policija, likumsargi tur sastapa Harvikas istabas biedreni, kas pastāstīja, ka cietušajai mājās uzbrukts. Saskaņā ar policijas darbinieku teikto, istabas biedrenei izdevies aizmukt, pārlecot pār sētu un aizskrienot līdz kaimiņiem, lai izsauktu palīdzību. Policijas departaments apliecina, ka iekštelpās augšstāvā konstatētas iespējamas cīņas pēdas, kā arī secināts, ka mājā ir ienākts ar varu.

foto: WENN.com/Vida Press
Eimija Harvika.

Izmeklētāji izskatījuši novērošanas kameru ierakstus, kuros redzama aizdomās turamā ielaušanās mājā un aiziešana pēc slepkavības. Aizdomās turamais identificēts kā Harvikas bijušais draugs – 41 gadu vecais Garets Pērshauss. Sestdienas pēcpusdienā viņš arestēts uz aizdomu pamata par slepkavību.

“Izmeklētāji noskaidrojuši, ka upuris neilgi pirms nāves bija izteicis bailes no bijušā drauga un jau agrāk lūdzis, lai tiesa nozīmētu šai personai netuvošanās orderi,” apliecina policija. “Netuvošanās orderim bija beidzies termiņš, un upuris savu bijušo draugu redzējis pirms divām nedēļām.”

Harvika iepriekš bija saderināta ar aktieri Drū Keriju, taču abi attiecības pārtrauca 2018. gadā.

foto: ddp/INTERTOPICS/Pacific Coast News / Vida Press
Eimija Harvika ar bijušo līgavaini aktieri Drū Keriju, kurš skumst par bijušās līgavas traģisko likteni.

Harvika bija ieguvusi maģistra grādu klīniskajā psiholoģijā, specializējoties pāru un ģimenes terapijā. Viņa arīdzan bijusi “Playboy” modele un ir autore grāmatai “The New Sex Bible for Women”  (“Jaunā seksa bībele sievietēm”). Sociālajos tīklos savu līdzjūtību izteikuši daudzi Harvikas pacienti un draugi.

“Tik saniknota dzirdēt šādas ziņas,” raksta šova “Dating #NoFilter” vadītāja Kelsija Daraga. “Viņa bija mana terapeite… mēs ar viņu līdz pēdējam skumumam izrunājām manu pagātni, kas saistīta ar vardarbību ģimenē. Viņa veltīja savu DZĪVI, lai palīdzētu tādām sievietēm kā man. Šī ziņa izklausās tik nereāla.”

Modele Emīlija Sīrsa raksta: “Viņas darbs izmainīja manu dzīvi.”

“Attiecību pārtraukšana ir nopietns lēmums. Dažkārt ir grūti to pieņemt,” pērn oktobrī rakstīja Harvika. “Tev vienmēr ir tiesības izbeigt attiecības. Attiecību beigas nav jāizjūt kā izgāšanos vai “kaut ko sliktu”. Attiecību beigšana var būt dziedējoša, progresa vai dinamikas maiņas zīme, kas vienmēr nāk par labu ikvienam.”

Savā pēdējā ierakstā sociālajos tīklos Harvika pauda savu gandarījumu par citu mīlestības formu, ko sniedz draugiem un saņem no viņiem. Valentīndienā viņa runāja par platonisku mīlestību.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Par Eimijas Harvikas aiziešanu mūžībā skumst arī viņas bijušas līgavainis Drū Kerijs. “Mums ar Eimiju bija mīlestība, kāda cilvēkiem ir tikai reizi mūžā,” raksta Kerijs. Viņš arīdzan norāda, ka ekslīgava bijusi pozitīvais virzītājspēks pasaulē, kura nenogurdama cīnījusies citu sieviešu labā, kā arī bijusi ļoti dedzīga un pašaizliedzīga terapeite. “Esmu skumju pārņemts.”