foto: Publicitātes (Linda Liepiņa)
VIDEO: šovu zvaigzne Magone pikantā fotosesijā atrāda grūtnieces vēderiņu
TV
2020. gada 6. februāris, 05:43

VIDEO: šovu zvaigzne Magone pikantā fotosesijā atrāda grūtnieces vēderiņu

Jauns.lv

Pie telekanāla “STV Pirmā!” skatītājiem ar jaunu sezonu atgriezies realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra”, un tas nozīmē, ka no pirmdienas līdz ceturtdienai Magones Šutovienes fani ar aizrautību seko līdzi kaislībām populārās dzejnieces dzīvē.

Šī vakara sērija būs sarūpējusi īpaši pikantus kadrus, jo Magone ļausies pavisam drosmīgai fotosesijai apakšveļā un sirsnīgi paleposies ar savu grūtnieces vēderiņu.

Šovu zvaigznes Magones grūtnieces fotosesija

Dzejnieces un šovu zvaigznes Magones Šutovienes grūtnieces fotosesija.

gallery icon

Šovu zvaigzne uz fotosesiju būs devusies kopā ar vīru Žani, kurš, ieraugot Magoni tik daiļu, neslēps savu sajūsmu. “Oi, cik tu esi skaista! Oi! Nu skaistule! Mana skaistule!” jūsmos Žanis. Tikmēr Magone atklās, ka ikdienā viņa dodot priekšroku ērtiem kokvilnas naktsktērpiem un rutīnas dēļ nemēdzot ļauties šādiem romantiskiem pārsteigumiem.

Magone jau pavisam drīz kļūs par māmiņu ceturtajai atvasei, un, kā jau izskanējis iepriekš, viņa ļoti cer, ka tā būs meitiņa. Turklāt mēļo, ka atvasei iecerēts īpaši drosmīgs vārds – Latvija. Vai tiešām Magone sagaidīs meitiņu? Kādas būs pirmās dienas ar jaundzimušo un kā populārā ģimene spēs iedzīvoties jaunajā mājoklī? Tas “STV Pirmā!” skatītājiem tiks atklāts jau drīzumā.