foto: Publicitātes
Internetā vāc parakstus, lai Markus Riva tomēr tiktu pie dalības "Supernovā"
Sapnis par Eirovīziju Rivam iet secen jau septīto gadu pēc kārtas.
Slavenības
2020. gada 23. janvāris, 13:19

Internetā vāc parakstus, lai Markus Riva tomēr tiktu pie dalības "Supernovā"

Jauns.lv

Internetā sākta parakstu vākšana, lai neveiksmīgajam Eirovīzijas kandidātam Markum Rivam ļautu piedalīties "Supernovas" finālā.

Ar šādu iniciatīvu vietnē "change.org" klajā nācis blogeris, modes eksperts, pasākumu vadītājs un PR darbonis Deniss Ševeļovs.

"Būsim nopietni - Markus Riva Latvijā ir Eirovīzijas simbols. Cilvēki ir runājuši - pagājušajā gadā viņš tika iebalsots pirmajā vietā, un tikai daļas žūrijas slikta lēmuma dēļ viņš netika tālāk. Šogad īstajam uzvarētājam, kas iekarojis cilvēku sirdis, pat netika ļauts uzstāties "dzīvajā", jo "Supernovas" finālisti tika izvēlēti aiz slēgtām durvīm," raksta Deniss. "Vairs nekā tāda! Cilvēku balsīm jātop dzirdētām! Mēs aicinām visus, kas atbalsta Markusu un zina, ka viņš ir īstais Eirovīzijas dalībnieks! Parakstiet mūsu petīciju - vēlreiz parādīsim viņiem, ka Markus ir tas, ko cilvēki tiešām vēlas redzēt "Supernovas" finālistu vidū."

Kā jau ziņots, 8. februārī par uzvaru “Supernova 2020” un tiesībām pārstāvēt Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā cīnīsies deviņi izpildītāji – Samanta Tīna, Miks Dukurs, Katrīna Dimanta, Edgars Kreilis, ANNNA, Katrīna Bindere, DRIKSNA, Seleste un grupa “Bad Habits”.

Bet dziedātājs Markus Riva, kas, protams, piedalījās atlasē, finālā netika. Uz dalību Eirovīzijā viņš kandidēja jau septīto gadu pēc kārtas, bet kārotais sapnis viņam atkal gājis secen.

Markus Riva konkursa "Supernova 2018" pusfinālā

Markus Riva konkursa "Supernova 2018" pusfinālā.

gallery icon
24

"Supernovas 2019" fināls, kurā par uzvarētāju kļuva duets "Carousel"

gallery icon
263