foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Princeses Diānas brāļameita saderinājusies ar 32 gadus vecāku miljonāru
Lēdija Kitija Spensere.
Slavenības
2020. gada 9. janvāris, 11:19

Princeses Diānas brāļameita saderinājusies ar 32 gadus vecāku miljonāru

Jauns.lv

Ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka pirms dažām nedēļām saderinājusies princeses Diānas brāļameita lēdija Kitija Spensere (29). Viņas izredzētais Maikls Luiss ir multimiljonārs. Tiesa, līgavainis ir 32 gadus vecāks par savu līgavu…

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princeses Diānas brāļameita lēdija Kitija Spensere

Princeses Diānas brāļameita lēdija Kitija Spensere.

gallery icon
53

Tā vien šķiet, ka arī šogad Lielbritānijā gaidāmas kādas vērienīguma ziņā karaliskas kāzas. Izdevums “The Daily Mail” informē, ka princeses Diānas brāļa grāfa Čārlza Spensera 29 gadus vecā meita lēdija Kitija Spensere devusi jāvārdu multimiljonāra Maikla Luisa bildinājumam. Uzsvars tiek likts uz vārdiem “prese informē”, jo lēdija Kitija pagaidām šos jaunumus personīgi nav apstiprinājusi.

foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Lēdija Kitija Spensere.

“The Daily Mail” raksta, ka lēdija Kitija un solīdus gadus jau sasniegušais Luisa kungs saderinājušies pirms dažām nedēļām. “Maikls Kitiju bildināja pirms Ziemassvētkiem,” raksta izdevums. “Viņa svētku brīvdienas pavadīja Keiptaunā un pastāstīja par saderināšanos mammai un pārejai ģimenei. Maiklu mīl viņi visi. Neraugoties uz viņa bagātību, viņš ir ļoti vienkāršs un ieturēts.”

View this post on Instagram

🧡💛 First sunset of the new year 🧡💛

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Kas gan ir šis Maikls Luiss? Viņš ir no Dienvidāfrikas un 61 gadu vecs. Maikls ir 32 gadus vecāks par Kitiju un piecus gadus vecāks par Kitijas tēvu grāfu Čārlzu Spenseru. Modes žurnāla “Vogue” austrāliešu izdevums raksta, ka viņš ir modes zīmola “Foschini” vadītājs un viņa kapitāls vērtējams 150 miljonos dolāru. Turklāt Luisa kungs ir šķirtenis un viņam ir trīs pieauguši bērni.

Kitija un Maikls savas romantiskās attiecības plašākai sabiedrībai atklāja aizvadītā gada maijā, kad bija redzēti, roku rokā pastaigājamies pa Ņujorkas ielām. Augustā pāris atpazīts Sentropēzas kūrortā, ļaujamies skūpstiem.

Zināms, ka iepriekš Kitiju vienojušas romantiskas attiecības ar itāliešu nekustamo īpašumu magnātu Nikolo Baratjēri di San Pietro (48). Pēc šķiršanās no lēdijas Kitijas uzņēmēju 2018. gadā vienoja īslaicīgs romāns ar aktrisi Elizabeti Hērliju (54).

foto: Vida Press
Lēdija Kitija Spensere ar bijušo draugu Nikolo Baratjēri di San Pietro 2016. gadā. Viņš bija 19 gadus vecāks.
foto: Vida Press
Nikolo Baratjēri di San Pietro ar aktrisi Elizabeti Hērliju 2018. gada nogalē vienoja īslaicīgs romāns.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās