Ievai Adamss - 40! Lūk, viņa pirms 10 gadiem un tagad. FOTO
Ieva Adamss šoruden un pirms desmit gadiem!
Slavenības
2015. gada 19. novembris, 16:23

Ievai Adamss - 40! Lūk, viņa pirms 10 gadiem un tagad. FOTO

Jauns.lv

Žurnāliste, pasniedzēja un kādreizējā radiogeiša Ieva Adamss jeb Ieva Lejiņa šodien – 2015. gada 19. novembrī – svin savu 40. dzimšanas dienu! Izejot sabiedrībā, Ieva Adamss nekad nepaliek nepamanīta. Katrs viņas iznāciens ir uzmanības vērts, no katra Ievas tērpa staro mākslinieciska aura. Neticat? Skatieties GALERIJĀ!

„Visa mana dzīve tās vizuālajās izpausmēs – un ne tikai tajās – ir cīņa starp krāsu un bezkrāsu, spožo varavīksni un melnbalto stingumu,” savu stilu nesen žurnālam “Kas Jauns” tēlaini aprakstīja Ieva. Viņas ģērbšanās stilu vislielākajā mērā ietekmē emocionālais noskaņojums. Bijuši gan krāsainie, gan pelēkie periodi, bet tagad kārta pienākusi melnajam – dziļam un spīdīgam kā lakādai. „Varbūt savā ziņā tā ir savas daudzkrāsainās brīvības ierobežošana,” viņa atklāj.

Lai arī Ievai nav nekādu īpašu stila tabu, dažas modes izvirtības tomēr nav viņas gaumē. Diez vai mēs viņu kādreiz ieraudzīsim rozā plīša kostīmiņā ar kristāliņiem izrotātu uzrakstu uz pēcpuses. „Man šķiet, ka viss ir pieņemams savā laikā un vietā. Es nespēju iedomāties, ka kādreiz uzvilktu ar zelta fliteriem izšūtu kepku. Bet man ir tāda sajūta – tikko to pateikšu, tā nākamajā rītā tieši tādu sagribēsies,” atzīstas daiļā dāma.


Kasjauns.lv/Foto: No Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva