foto: ddp/interTOPICS / Vida Press
Bils Geitss Ziemassvētkos pilnīgai svešiniecei nosūta 36 kilogramus dāvanu
Bils Geitss.
Slavenības
2019. gada 27. decembris, 12:47

Bils Geitss Ziemassvētkos pilnīgai svešiniecei nosūta 36 kilogramus dāvanu

Jauns.lv

Amerikāņu miljardieris Bils Geitss Ziemassvētkos iepriecinājis kādu svešinieci, uzdāvinot viņai 41 dāvanu, kas kopā svērušas 36 kilogramus.

Sociālā vietne "Reddit" ik gadu rīko tradīciju "Slepenais Santa". Tajā piedalās gan soctīkla lietotāji (pērn, piemēram, to bijis vairāk nekā 200 tūkstoši), gan pazīstami zīmoli, gan slavenības. Mērķis vienkāršs - starp visiem tiek izlozēts, kuram no spēles dalībniekiem kuram ir jāsarūpē dāvana, un, protams, ka bieži vien tas izrādās pilnīgs svešinieks.

Un šajā spēlē šogad krietni paveicās 33 gadus vecajai amerikānietei Šelbijai - kā viņas "slepenais Santa" tika ielozēts "Microsoft" dibinātājs Bils Geitss. Uzņēmējs bija pacenties godam - Šelbija saņēma 41 dāvanu, vēstuli no Geitsa un viņa foto. Kopējais sūtījuma svars bijis 36 kilogrami un nav nemaz ietiplis mašīnā, ar ko Šelbija tam aizbraukusi pakaļ.

foto: no "Reddit".
Šelbija ar Bila Geitsa dāvanām.

Protams, dāvanas dāma ar lepnumu atrādīja sociālajos tīklos. Geitss bija labi pastrādājis - izpētījis sievietes aktivitātes soctīklos, sagādājis dāvanas tieši viņas gaumē: grāmatas, "Lego" konstruktorus, spēlmantiņas Šelbijas kaķim, suvenīrus ar "Zvaigžņu karu", "Harija Potera" un "Tvinpīksas" tematiku, daudz konfekšu un citus saldumus.

Pati aizkustinošākā dāvana gan bijusi Geitsa ziedojums Amerikas kardiologu asociācijai. Miljardieris bija uzzinājis, ka martā - desmit dienas pirms Šelbijas kāzām - viņsaulē pēc sirdslēkmes aizgāja viņas mamma.