Fotogrāfa Kristiana Vīlera suņu kalendārs

gallery icon
24
Trakā pasaule
2019. gada 25. decembris, 08:32

Skat, cik priecīgs ir suns, kad viņam met kārumu. Satriecoši FOTO

Jauns.lv

Suņu purniņi burtiski savelkas smaidā, kad tie atver muti, lai satvertu mesto kārumu! Pat ja esi vairāk kaķu, nekā suņu draugs, mēs apsolām, ka šīs fotogrāfijas liks tev pasmaidīt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Mediadrumimages/Christian Vieler / Vida Press

Jau otro gadu fotogrāfs Kristians Vīlers izdod burvīgu sienas kalendāru ar amizantām, smieklīgām un visnotaļ mīlīgām suņu fotogrāfijām. Pērn Vīlers pirmo reizi foto momentuzņēmumos realizēja savu ideju. Viņš fotogrāfijās iemūžināja vienu no suņa un saimnieka mīļākajiem kopābūšanas brīžiem – kārumu laiku.

Fotogrāfijās redzams, ka daži suņi ir ļoti naski kārumu satveršanā, citi mazliet neveiklāki. Attēlos, kas iemūžina sekundes simtdaļu, viss notiekošais atspoguļojas suņu purniņos. Nekādu šaubu, ka šāds kārumu laiks ir viens no laimīgākajiem brīžiem cilvēka labākā drauga dienā. Dažu suņu grimases tā vien izskatās pēc sirsnīga smaida. Savukārt mazliet neveiklāko suņu purniņos – ja kārums pagājis garām mutei – arī apmulsums izpaužas absolūti neviltots.

foto: Mediadrumimages/Christian Vieler / Vida Press

Pērn Kristiana Vīlera kalendārs iemantoja lielu atsaucību, tāpēc arī šogad fotogrāfs izdevis suņu kalendāru 2020. gadam. Fotogrāfa mājaslapā šis A3 izmēra kalendārs nopērkams par 24,95 eiro.

Vācijā dzīvojošais fotogrāfs pieņem četrkājainos draugus arī uz fotosesijām. Tas saimniekam izmaksās 319 eiro. Viņš digitāli saņems visas fotogrāfijas (vidējā izšķirtspējā, kas apredzētas privātai lietošanai, ne publiskošanai internetā), bet četras no tām būs apstrādātas “grāmatas kvalitātē”. Bonusā būs arī 30x20 cm izdrukas izvēlētajām fotogrāfijām. Katras nākamās fotogrāfijas apstrāde “grāmatas kvalitātes” formā saimniekam izmaksās papildus 80 eiro.

foto: Mediadrumimages/Christian Vieler / Vida Press