foto: Publicitātes
Šovu zvaigzne Magone nebeidz pārsteigt - viņa meitu saukšot par Latviju
TV
2019. gada 12. decembris, 10:20

Šovu zvaigzne Magone nebeidz pārsteigt - viņa meitu saukšot par Latviju

Jauns.lv

Lai arī populārā šovu zvaigzne Magone Šutoviene, kura februārī kļūs par māmiņu ceturtajai atvasei, publiski līdz šim nav atklājusi gaidāmā bērniņa dzimumu, tomēr ir nojaušams, ka trīs dēlu mamma ļoti cer uz meitiņu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Magone Burka atgiezusies Latvijā

Dzīve kā seriālā – šo teicienu pavisam noteikti var attiecināt uz dzejnieci Magoni Burku, pazīstamo šovu zvaigzni, kuras ģimenes dzīves ...

gallery icon
13

Nu papildus intrigu šai tēmai piemetis Magones vīrs Žanis, kurš kanāla “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” šī vakara sērijā nejauši izpļāpāsies un atklās, kādu vārdu Magone iecerējusi dot jaundzimušajam, ja ģimene patiesi tiks aplaimota ar meitiņu.

“Šī ir mūsu istaba,” izrādot jauno mājokli, sacīs Žanis. "Mana, Fēniņa, Magdas un Latvijas,” tā ļaujot noprast, ka atvasei iecerēts īpaši patriotisks vārds. Uzzinot, ka Žanis atklājis abu plānus, Magone būs visai izvairīga, sakot - lai katrs vīra izteikumus saprotot, kā gribot. Un solīsies pati plašākus komentārus skatītājiem sniegt vēlāk.

Arī Magones pārējām atvasēm doti reti un neierasti vārdi – Magones un Venta Vītola dēls ir Raimonds Saulgaitis, bet jaunākais dēliņš nosaukts Fēniksa vārdā. Vai tiešām Magone apņēmusies meitiņai dot Latvijas vārdu? "STV Pirmā!" skatītājiem tiks atklāts jau drīzumā!