foto: REUTERS/SCANPIX, CAN/Capital Pictures
Breds Pits arvien biežāk sabiedrībā iziet ar kolēģi Āliju Šovketu
Breds Pits un Ālija Šovketa.
Slavenības
2019. gada 27. novembris, 10:11

Breds Pits arvien biežāk sabiedrībā iziet ar kolēģi Āliju Šovketu

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Breds Pits beidzamajos mēnešos aizvien vairāk laika pavada kopā ar aktrisi Āliju Šovketu. Taču paziņas brīdina, lai fani nesaceras, abi kolēģi esot tikai draugi.

Aktieris Breds Pits (55) nesen manīts kopā ar aktrisi Āliju Šovketu (30) Losandželosā apmeklējam Kanjes Vesta radīto „Nebukandecara” operas šovu. Kāds Pitam tuvs paziņa slavenību žurnālam „People” norādījis, ka populārais aktieris un seriāla „Arrested Development” aktrise „ir tikai draugi – viņiem nav absolūti nekā romantiska”.

Kāds cits informators žurnālam „People” precizējis, ka Breds Pits uz Vesta šovu aizvadītajā nedēļas nogalē bijis „kopā ar grupiņu cilvēku, kuru skaitā bija arī Ālija”.

„Viņi visi bija VIP ložā. Breds izturējās draudzīgi pret Āliju, bet tas nepavisam neizskatījās pēc romantikas,” apliecina aculiecinieks.

Breds Pits Venēcijā 2019. gada augustā

gallery icon

Novembra sākumā Pits redzēts kopā ar Šovketu apmeklējam mākslas galeriju. Abi kopā sabiedrībā redzēti arī vairākas citas reizes.

Arī pirms mēneša kāds Pita paziņa apliecināja: „Viņi ir tikai draugi.”

Pits un Šovketa esot apmeklējuši „Wilding Cran” galeriju Losandželosā, par to liecina kādas galerijas apmeklētājas fotogrāfijas, ko viņa publiskojusi „Instagram” kontā. Politiķe un stratēģe Merala Melika Dankana publiskojusi fotogrāfijas no mākslas galerijas, kurā viņa tikusies ar Pitu.

„Kā parasti, atbalsta mākslu un mākslinieku,” raksta Dankana. „Paldies, Bred Pit, ka mums pievienojāties. Bija tas prieks iepazīstināt manu draugu, lielisko mākslinieku Martinu Vertmanu ar Bredu (lūdzu, novērtējiet viņa darbu). Bija ļoti interesanta saruna ar Bredu.”

Vienā no fotogrāfijām ikdienišķi ģērbtais Pits redzams stāvam līdzās Šovketai, bet katrs no viņiem sarunājas ar kādu citu cilvēku. Otrā fotogrāfijā izskatās, ka Pits pārmij kādu vārdu ar Šovketu.

Pēc tam tajā pašā dienā abi manīti kopīgi ieturam pusdienas. Savukārt iepriekšējā mēnesī Pits un Šovketa apmeklējuši Maika Bērbiglija komēdiju šovu un iepozējuši kopīgam selfijam. Par to ar fotogrāfiju palīdzību stāstījis kāds „Twitter” lietotājs, kurš gan savu kontu šobrīd ir dzēsis.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

Breds Pits un Andželina Džolija par šķiršanos publiski paziņoja 2016. gada septembrī pēc laulībā nodzīvotiem diviem gadiem. Pāris, kuram ir kopīgi seši bērni (3 bioloģiskie, 3 adoptētie) oficiāli šķirti vien šā gada aprīlī, lai gan jautājumus par aizbildnību aizvien kārto bijušā pāra personīgie advokāti.

Džolijas un Pita ģimene ar miesassargu 2007. gadā

Bijušas armijas karavīrs Marks Bilinghems tik daudz laika pavadījis kopā ar Džolijas un Pita bērniem, ka juties jau kā viņu ...

gallery icon

Ālija Šovketa, kura šobrīd filmējas seriāla „Search Party” ceturtajā sezonā, iepriekš bijusi romantiski saistīta ar kanādiešu aktieri Maiklu Keru (31) un amerikāņu dziedātāju, producentu Džeku Antonovu (35).