Princese Anna un Endrū Pārkers-Boulzs

gallery icon
Slavenības
2019. gada 27. novembris, 06:41

Angļi nespēj noticēt, ka princesei Annai bijušas romantiskas attiecības ar Kamillas bijušo vīru

Jauns.lv

Fanu iemīļotā seriāla “The Crown” jaunākā sezona atklāj dažas līdz šim neapzinātus noslēpumus par britu karaliskās ģimenes privātās dzīves aizkulisēm. Reiz princese Anna satikusies ar vīrieti, kurš vēlāk kļuvis par Kamillas Pārkeres-Boulzas vīru…

foto: Vida Press
Princese Anna un Kornvolas hercogiene Kamilla.

Prinča Čārlza sieva Kornvolas hercogiene Kamilla pasaulē nākusi kā Kamilla Šenda. Pēc tam, kad jaunā dāma bija pārkāpusi divdesmit gadu slieksni, viņai bija romantiskas attiecības ar majoru Endrū Pārkeru Boulzu. Abu jauniešu attiecības bijušas visnotaļ vētrainas, viņi vairākkārt šķīrušies un atkal salabuši. Kādā no šādiem šķirtības periodiem Kamilla iepazinusies ar princi Čārlzu un iemīlējusies.

foto: Vida Press
Princis Čārlzs un Kamilla Šenda 1975. gadā.

Kā visiem labi zināms, karaliskajai ģimenei nepatika Čārlza attiecības ar parastu sievieti no tautas, viņi vēlējās nākamajam troņmantniekam dižciltīgāku un piemērotāku dzīvesbiedri. Kad Čārlzu jūras kara flotes dienesta pienākumi aizsauca uz Karību salu reģionu, Kamilla atjaunoja attiecības ar Endrū un apprecējās. Kopš tā laika pazīstam viņu kā Kamillu Pārkeri-Boulzu.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Princese Anna un Endrū Pārkers-Boulzs šā gada pavasarī. Abi saglabājuši draudzību visas dzīves garumā.

Pasaule lieliski zina, kas sekoja tālāk. Princis par sievu apņēma lēdiju Diānu Spenseri, bet par Kamillu tā arī aizmirst nespēja. Velsas princis un princese laulību oficiāli šķīra 1996. gadā. Savukārt Kamilla no vīra Endrū bija oficiāli izšķīrusies jau gadu agrāk – 1995. gadā.

Princese Diāna kāzu dienā

Princese Diāna un Velsas princis Čārlzs apprecējās 1981. gada 29. jūlijā.

gallery icon

To, ka Čārlzs un Kamilla uzturēja ārlaulības sakarus, ir stāstīts daudz. Leģendāra ir princeses Diānas atzīšanās intervijā Martinam Bašīram, ka “viņi vienmēr laulībā bijuši trīs”.

Princis Čārlzs un Kamilla kāzu dienā

Velsas princis Čārlzs un Kornvolas hercogiene Kamilla kāzu dienā 2005. gada 8. aprīlī.

gallery icon

Šis stāsts visiem ir labi zināms. Savukārt seriāla “The Crown” scenārija autors Pīters Morgans atklājis līdz šim plaši neapspriestus faktus. Laikā, kad Kamilla bija pašķīrusies no Endrū un viņai uzplauka romantiskas jūtas ar princi Čārlzu, princesi Annu vienojis romāns ar Kamillas nākamo vīru Endrū Pārkeru-Boulzu.

Kornvolas hercogienes Kamillas 10 gadi karaļnamā

Velsas princis Čārlzs un Kornvolas hercogiene Kamilla 2015. gadā atzīmē kāzu 10. gadadienu. Pa šiem gadiem agrāk tik nīstā Kamilla ...

gallery icon

Britu karaliskās ģimenes fani jūtas šokēti par šādu atklāsmi.

“Vai mēs kaut ko zinājām par princesi Annu un Endrū Pārkeru-Boulzu? Ir nu gan šaurs paziņu loks,” sociālajos tīklos raksta kāds pārsteigts fans.

Karaliene ar Kamillu brauc vienā karietē

Bikšu lentes ordeņa parāde karalienes Elizabetes dzīvesbiedra prinča Filipa tukšo vietu karietē ieņēma dēls Velsas princis Čārlzs ar sievu Kamillu. ...

gallery icon

“Viņi bija četrotne – princese Anna, Endrū Pārkers-Boulzs, princis Čārlzs un Kamilla? Ak, nē,” piebalso otrs.

“Tas taču izklausās, kā nodot stafeti,” šausminās trešais.

Kamillas Pārkeres Boulzas bērni

Kamillas Pārkeres Boulzas bērni.

gallery icon

Seriāla scenārijs ir balstīts uz notikumiem britu karaliskajā ģimenē, taču tas nebūt nav dokumentāls darbs. Jautājums – vai šis fakts ir patiesība? Vai princesei Annai patiesām bija attiecības ar Endrū Pārkeru-Boulzu? Saprotamu iemeslu dēļ tas nekad nav oficiāli apstiprināts (jo tas būtu savādi, ja karaļnama pārstāvjiem nāktos publiski atskaitīties par katru partneri, ar kuru viņus vienojušas intīmas attiecības), taču prinča Čārlza biogrāfe Sallija Bedela Smita apliecina, ka šis stāsts nav klajš izdomājums.

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs.

gallery icon

Diemžēl Pārkers-Boulzs “nebija piemērots kandidāts precībām ar karaliskās ģimenes pārstāvi”, jo bija katolis, savukārt visa karaliskā ģimene pārstāv Anglijas baznīcu... Pat, ja Anna un Endrū būtu vēlējušies precēties, viņiem tas nebūtu lemts. “Pēc tad romāns noplaka, viņi saglabāja draudzību visu turpmāko dzīvi,” raksta Bedela Smita.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Princese Anna, Endrū Pārkers Boulzs un viņa šķirtā seiva Kornvolas hercogiene Kamilla 2012. gadā.

Endrū Pārkers-Boulzs 1996. gadā apprecējās otro reizi, par sievu apņemot Rozmariju Pitmenu. Diemžēl 2010. gadā viņa zaudēja cīņā ar vēzi un devās mūžībā. 1992. gadā princese Anna izšķīrās no vīra kapteiņa Marka Filipsa. Arī viņa apprecējās otrreiz. Jau tajā pašā gadā princese salaulājās ar seru Timotiju Lorensu. Viņi joprojām dzīvo laulībā.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Princese Anna ar otro vīru seru Timotiju Lorensu aizvien dzīvo laulībā.