foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Selēna Gomesa paskaidro, ka pie svara pieauguma vainojamas veselības problēmas
Selēna Gomesa.
Slavenības
2019. gada 15. novembris, 12:36

Selēna Gomesa paskaidro, ka pie svara pieauguma vainojamas veselības problēmas

Jauns.lv

Aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa (27) vaļsirdīgi pastāstījusi par veselības problēmām, kas piemeklējušas viņu beidzamo gadu laikā. Sabiedrība bieži vien ir naska uz otra kritizēšanu, pat nezinot apstākļus, kāpēc tā vai citādi noticis. To uz savas ādas pieredzējusi arī Gomesa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

2017. gada septembrī Selēna Gomesa savā “Instagram” kontā pastāstīja, ka viņai veikta nieres transplantācijas operācija. Tā bijusi nepieciešama vilkēdes radīto problēmu dēļ. Par to, ka viņai diagnosticēta vilkēde, Gomesa publiski paziņoja jau 2015. gada oktobrī.

Selēna Gomesa "Dior" kleitā apmeklē labdarības pasākumu "We Day"

gallery icon
11

Nesen, sniedzot interviju savai draudzenei Rakelei Stīvensai interneta pārraidē “Giving Back Generation”, Selēna Gomesa pastāstījusi par slimības izraisīto “mainīgo svaru” un neskaitāmiem negatīvajiem komentāriem, ko viņai nācies lasīt sociālajos tīklos par savām auguma izmaiņām.

“Man ir vilkēde, problēmas ar nierēm un augsts asinsspiediens. Man jātiek galā ar daudz veselības problēmām. Ievēroju, ka izmaiņas skar arī figūru,” norāda dziedātāja.

foto: action press/ Vida Press

Gomesa paskaidrojusi, ka vilkēde un medikamenti, ko viņai nākas lietot, kā arī citi ar veselību saistīti aspekti, bieži atstāj sekas uz viņas figūru. Rezultātā novērojams svara pieaugumu.

“Tās ir zāles, ko man nāksies lietot visu mūžu,” Gomesa paskaidro, kas ir iemesls viņas mainīgajam svaram. “Ja godīgi, tas var mainīties pat mēneša laikā.”

“Es ievēroju, ka svara izmaiņu dēļ cilvēki sāka mani kritizēt. Patiesība ir tāda, ka mans svars ir svārstīgs. Tas mainās dzīves notikumu ietekmē.”

foto: CAMERA PRESS/LNC / Marc Joseph / Vida Press

Sākotnēji Selēna ļoti pārdzīvojusi par interneta lietotāju neiejūtīgajiem komentāriem. Taču tagad dziedātāja atzīst, ka ir “ļoti laimīga dzīvojot savu dzīvi”, un viņu vairs neuztrauc, ko padomās citi un ko tie ierakstīs sociālajos tīklos.

“Man nav sevi visiem jāatrāda un jāklausās, kas citiem par mani sakāms,” viņa norāda.

Smagā operācija – nieres pārstādīšana – ļāvusi Gomesai uz dzīvi palūkoties citādi, vairāk novērtējot, kas patiešām ir svarīgs, un par ko raizēties nav vērts.

Aizvadītajā nedēļā Selēna Gomesa sasniedza savas karjeras vienu no augstākajiem punktiem. Viņas jaunākais singls “ Lose You to Love Me” ierindojās “Billboard Hot 100”  tabulas pirmajā vietā.

“Mans pirmais numur 1 singls!” – priecājas mūziķe. “Šī dziesma ir ļoti tuva manai sirdij. Es ļoti smagi strādāju, lai šis albums izdotos tik patiess un dzīvespriecīgs, cik vien tas iespējams. Tajā pašā laikā ļaujot sev būt gana ievainojamai, lai dalītos ar to, kur šobrīd savā dzīvē atrodos.”

“Es jūs ļoti mīlu un pateicos par klausīšanos,” savā ierakstā “Instagram” norādījusi Gomesa. “Es vēlos pateikties visiem un ikvienam, kas bijuši daļa no šī brīža, ko es nekad neaizmirsīšu.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Selēna Gomesa zīmola „Giorgio Armani Prive” vakarkleitā

Dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa „American Music Awards” balvu vakaram izvēlējusies zīmola „Giorgio Armani Prive” vakarkleitu.

gallery icon
8