foto: DPPA/Sipa USA/ Vida Press
“Viņi strīdējās par niekiem” - paziņa pastāsta par Harija un Meganas nesaskaņām
Princis Harijs ar sievu Saseksas hercogieni Meganu un dēlu Ārčiju.
Slavenības
2019. gada 11. novembris, 10:02

“Viņi strīdējās par niekiem” - paziņa pastāsta par Harija un Meganas nesaskaņām

Jauns.lv

Šā gada 6. novembrī prinča Harija (35) un hercogienes Meganas (38) dēlam Ārčijam bija sešu mēnešu jubileja. Saseksas hercogu pāra pirmdzimtais ir jau gana paaudzies, lai reizēm pavadītu vecākus viņu oficiālajos pienākumos un dotos tiem līdzi ārvalstu vizītēs.

Ārčijs Harisons Mauntabtens-Vindzors septembrī devās līdzi mammai un tētim viņu oficiālajā vizītē uz Dienvidāfriku. Zinātāji apgalvo: mazulis braši aug un ārkārtīgi mierīgi uztver apkārtējo pastiprināto, viņam pievērsto uzmanību.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

„Viņš ir stiprs un ļoti gudrs puisītis. Viņš jau var nosēdēt bez turēšanas, apvelties un gandrīz jau sācis rāpot. Pagaidām Ārčijs vēl nerunā, bet cenšas,” izdevumam „Us Weekly” atklājusi kāda no britu karaļnamam pietuvinātām personām.

Hercogiene Megana ar dēlu un auklīti Keiptaunas lidostā

gallery icon
5

Pēc anonīmā informatora vārdiem, Ārčijs aug kā tēva dēls: „Kad Harijs ienāk telpā, bērns sniedz viņam pretī rociņas un ļoti priecājas. Jau iespējams iztēloties, ka Meganas un Harija dēls būs sabiedrības dvēsele. Viņš izskatās īpaši laimīgs, kad visapkārt ir daudz cilvēku... Ārčijs reti raud, izrāda lielu interesi par apkārt notiekošo un ļoti grib komunicēt ar citiem cilvēkiem. Viņam patīk, ja viņu izklaidē, un ar prieku sēž savu vecāku draugu rokās,” norādījis paziņa.

Hercogienes Meganas tērpi Dienvidāfrikas vizītes dienās

gallery icon
33

Pēc zinātāja teiktā, sešus mēnešus vecais puisītis sācis ilgāk gulēt pa naktīm nepamostoties, kas labvēlīgi ietekmē arī Meganas un Harija savstarpējās attiecības.

Hercogiene Megana iziet sabiedrībā „saderināšanās kleitā” un ar stilīgu somiņu

gallery icon
14

„Sākotnēji pēc Ārčija piedzimšanas Megana un Harijs strīdējās par niekiem, jo ļoti ātri nogura. Tagad viņiem atkal ir parādījies vairāk brīva laika pa vakariem,” izdevumam „Us Weekly” apliecina paziņa.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12