foto: AP/Scanpix
Apkopēja, kura viesnīcas numuriņā atrada dziedātājas Lady Gaga kleitu, izlikusi to izsolē
Lady Gaga šī gada "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā
Slavenības
2019. gada 31. oktobris, 12:51

Apkopēja, kura viesnīcas numuriņā atrada dziedātājas Lady Gaga kleitu, izlikusi to izsolē

Jauns.lv

Apkopēja, kura dienu pēc šī gada "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijas viesnīcas numuriņā atrada dziedātājas Lady Gaga kleitu, to izlikusi izsolē. Kleitas sākumcena ir 8000 ASV dolāru, bet zinātāji lēš, ka tā varētu tikt izsolīta pat par 40 000 ASV dolāru, ziņo "CNN".

Ar modes nama Valentino kleitu Lady Gaga šī gada janvārī ieradās uz "Zelta globusu" pasniegšanas ceremoniju Beverlihilsā. Krāšņajā tērpā dziedātāja saņēma balvu par filmā "A Star Is Born" jeb "Zvaigzne ir dzimusi" izpildīto dziesmu "Shallow". Lady Gaga juteklisko tēlu papildināja dimantu kaklarota, un kleitas garo asti nest palīdzēja 2 asistenti.

foto: REUTERS/SCANPIX
Lady Gaga šī gada "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā

Nākamajā dienā pēc ceremonijas kleita tika atrasta pamesta viesnīcas "The Beverly Hilton" numuriņā. Darbiniece, kura to atrada, nogādāja kleitu uz "pazaudēts un atrasts" segmentu, kur tā neviena nemeklēta nostāvēja līdz pat septembrim. Galu galā viesnīca kleitu atdeva "kā dāvanu" apkopējai, kura to atrada.

Balstoties uz izsoles vadītāja sacīto, kleita sastāv no divām daļām, tās garums sasniedz 3 metrus. Kleita esot "gandrīz labā stāvoklī", tās apakšdaļā esot neliels traips.

foto: Nate D. Sanders Auctions / Splas/ Vida Press
Kleita sastāv no 2 daļām, tā ir 3 metrus gara.

Daudzos notiekošā izsole raisījusi jautājumu, vai kleita jebkad ir piederējusi viesnīcai, lai to tik vienkārši nodotu izsolei. Kā "CNN" pavēstīja Beverlihilsas policija, likumsargi pagājušajā piektdienā saņēmuši zvanu par iespējamu kleitas zādzību. Tomēr izmeklēšanā secināts, ka noziegums nav noticis.

Izsole noslēgsies šīs dienas vakarā un pagaidām divi interesenti cenu uzsolījuši līdz 9 680 ASV dolāriem. Izsoļu nama "Nate D. Sanders Auctions" menedžeris Maikls Kirks norāda, ka izsole norit kā plānots. Viņš paredz, ka kleitas gala cena varētu svārstīties no 20 līdz 40 tūkstošiem ASV dolāru. Kirks norāda, ka izsolāmās preces tiek rūpīgi pārbaudītas, un nepieciešamības gadījumā izsoļu nams konsultējas ar advokātiem.

Zvaigžņu stila pērles "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā

Zvaigznes ierodas uz "Zelta globusu" pasniegšanas ceremoniju 2018. gada 6. janvārī.

gallery icon

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers dzīvē un uz ekrāna

gallery icon

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers filmas „A Star Is Born” pirmizrādes vakarā Londonā

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers filmas „A Star Is Born” pirmizrādes vakarā Londonā.

gallery icon