foto: Ekrānuzņēmums
"Jūs esat plebeji, bet man ir 200 tūkstoši!" - krievu aktrise saceļ jandāliņu lidmašīnā un nonāk policijas nagos
Trakā pasaule
2019. gada 30. oktobris, 17:00

"Jūs esat plebeji, bet man ir 200 tūkstoši!" - krievu aktrise saceļ jandāliņu lidmašīnā un nonāk policijas nagos

Jauns.lv

Krietnu traci lidmašīnā sacēlusi pazīstamā krievu aktrise un politiķe Lidija Veleževa - viņu tikai pēc policijas iejaukšanās izdevās padzīt no reisa, kas devās uz Telavivu.

foto: Vyacheslav Prokofyev/TASS
Lidija šogad Krievijas kino veiksminieku apbalvošanas ceremonijā - "Zelta ērgļa" pasniegšanas ceremonijā.

53 gadus vecā Kijevā dzimusī padomju un krievu aktrise, kas zināma no seriāla "Ubojnaja sila" un ir Krievijas prezidenta Vladimira Putina partijas "Vienotā Krievija" padomē, lidmašīnā, kas vēl nebija pacēlusies, sarīkojusi īstu trādirīdi. Oficiāli pavēstīts vien tikai tas, ka "lidmašīna, kam no "Šeremetjevo" vajadzēja doties uz Telavivu, nevarēja izlidot tāpēc, ka viena pasažiere sacēla traci".

Un sociālajos tīklos ievietotajos gaisa kuģa pasažieru video ļoti labi var redzēt, kas tad īsti to traci sacēla. Tā bija aktrise Veleževa, kuru apkalpe nomierināt nespēja, un tikai ar policijas palīdzību viņu izdevās no lidaparāta izvest, lai gan dāma krietni pretojās. Veleževa pamatīgi lamājusies, kā arī kliegusi: "Es esmu aktrise! Bet jūs - plebeji, droši vien biļetes par sakrātajām jūdzēm pirkuši. Bet man skaidrā ir 204 tūkstoši!"

Lidmašīnā bijušie gan stāsta, ka reiss nebūt nav aizkavējies aktrises trakošanas dēļ. Pirms tam jau vairākas stundas lidaparāts nekur nav kustējies - izlidošana pamatīgi kavējusies. Un tieši tāpēc, iespējams, Veleževa esot sākusi jandalēt.