foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Latvijas mūziķi lej sviedrus labdarības hokeja mačā dzīvnieku patversmes atbalstam
Slavenības
2019. gada 20. septembris, 12:55

FOTO: Latvijas mūziķi lej sviedrus labdarības hokeja mačā dzīvnieku patversmes atbalstam

Jauns.lv

Ceturtdien, 19. septembrī, iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” norisinājās nebijusi labdarības hokeja spēle “Katram draugam savu cilvēku”. Tajā Latvijas mūziķu hokeja izlase mērojās spēkiem ar hokeja kluba “L&L” U20 meiteņu komandu.

Pasākuma galvenais mērķis ir atbalsta sniegšana dzīvnieku patversmei “Ulubele”. Tā ietvaros tika gan vākti ziedojumi, gan piedāvāta iespēja adoptēt patversmes dzīvniekus, kuriem mūziķi septembrī kļuvuši par krustvecākiem. Tāpat katram interesentam ir iespēja mūziķu un dzīvnieku fotogrāfijas apskatīt iepirkšanās centrā “Akropole” līdz pat oktobra sākumam. Un, ja kāds no krustvecāku izvēlētajiem dzīvniekiem tiks adoptēts, tad tā jaunie saimnieki saņems dāvanā fotogrāfiju ar mūziķa autogrāfu.

Labdarības hokeja spēle “Katram draugam savu cilvēku”

2019. gada 19. septembrī iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” norisinājās nebijusi labdarības hokeja spēle “Katram draugam savu cilvēku”. Tajā Latvijas ...

gallery icon
168

Mūziķu hokeja izlases sportisti vairāk kā mēnesi bija aktīvi trenējušies šai spēlei. Izlases sastāvs: Kristaps Lubovs, Aija Vītoliņa, Aija Andrejeva, Reiks, Oskars Ozoliņš,  Andris Ērglis, Arnis Slobožaņins, Edgars Kreilis, Rihards Goba, Mareks Ameriks, Aigars Grāvers, Jānis Retenais, Jānis Apeinis, Varis Vētra, Rinalds Zelmenis, Dināra Rudāne, Ieva Sutugova, Jānis Miltiņš, Kato, Jānis Aišpurs, Miks Dukurs, Sandis Miltovičš, kas iejutās gan pasākuma vadītāja, gan spēlētāja lomā.

Pirms labdarības mača dziedātāji uz vietējās skatuves sniedza nelielu koncertu, kurā bez hokeju spēlējošajiem mūziķiem uzstājās arī estrādes leģenda Žoržs Siksna, kas bija iecelts par izlases treneri. Bet pēc spēles slāpes dalībnieki veldzēja “Akropoles” sporta bārā “O’Learys”, kur sniedza arī autogrāfus faniem.