foto: BACKGRID/ Vida Press
Hercogienes Ketrīnas brālim stilīgs suņu velosipēds par bargu naudu
Hercogienes Ketrīnas brālis Džeimss Midltons.
Slavenības
2019. gada 21. septembris, 07:23

Hercogienes Ketrīnas brālim stilīgs suņu velosipēds par bargu naudu

Jauns.lv

Hercogienes Ketrīnas brālis Džeimss Midltons (32) ir liels suņu mīļotājs. Viņam mājās mīt pieci četrkājainie draugi. Kad Midltons dodas ikdienas gaitās, viņš nereti līdzi ņem arī suņus, un viņiem ir ļoti glauns braucamais, ar ko pārvietoties pa Londonas ielām. Īpašs „suņu velosipēds”.

Hercogienes Ketrīnas brālis Džeimss Midltons nesen manīts, Londonas ielās vizināmies uz velosipēda kopā ar savu labradoru šķirnes suni Meibelu.

Džeimss Midltons un viņa „suņu velosipēds”

gallery icon

Midltona īpašumā ir speciāls suņu vadāšanai pielāgots velosipēds ar ērtu kasti tā priekšpusē. Par šāda velosipēda iegādi hercogienes brālim nav bijis žēl šķirties no 2000 sterliņu mārciņām (2260 eiro).

Kādu laiku Midltons nebija redzēts Lielbritānijas galvaspilsētas ielās vizinām savus četrkājainos draugus. Jūnijā uzņēmējam viņa velosipēds nozagts. Pēc tā atgūšanas bijis nepieciešams nopietns remonts. Tagad velosipēds ir atremontēts un atkal braukšanas kārtībā.

Šā gada jūnijā Džeimss Midltons vērsās pie saviem „Instagram” sekotājiem, atklājot bēdu stāstu par nozagto velosipēdu. Midltons norādīja, ka bez tā viņa suņi Meibela, Ella, Zulu, Inka un Luna esot ļoti nelaimīgi.

„Diemžēl ir nozagts mans „suņu velosipēds” – Ella un pārējie jūtas ļoti izmisuši. Suņu vizināšana ar velosipēdu sniedz man ļoti daudz prieka, kā arī tiem, kurus mēs satiekam ceļā,” rakstīja Džeimss.

„Šobrīd tiek pētīti video novērošanas kameru ieraksti, mēs ļoti vēlētos velosipēdu atrast. Lūdzu, padodiet šo ziņu tālāk. Ja ieraksts iegūs 15 tūkstošus „patīk”, es ziedošu mūsu kaimiņiem Batersijas suņu un kaķu patversmei, lai atbalstītu viņu brīnišķīgo darbu. Viņu iemītnieki zaudējuši krietni vairāk nekā tikai velosipēdu!”

Četras dienas vēlāk Midltona „suņu velosipēds” atradies un viņš par to sociālajos tīklos pateicies saviem faniem un sekotājiem.

Midltons arīdzan pastāstījis, ka velosipēds atrasts ievērojami bojāts un pārkrāsots, un tā atremontēšana prasīšot laiku.

„Paldies visiem, kas padeva tālāk šo vēstījumu. Pārsteidzošā kārtā mans velosipēds ir atradies un atgūts.”

Džeimss Midltons bija tik priecīgs par atrasto velosipēdu, ka apsolīja dubultot savu ziedojuma summu kaķu un suņu patversmei Batersijas rajonā Londonā.

Septembra sākumā Midltons kopā ar savu kokerspaniela sugas kucīti Ellu apmeklēja pat žurnāla „GQ” rīkoto „Gada vīrieša” balvu ceremonijas vakaru. Ella ir apmācīta kā terapijas suns un abi strādājot kā brīvprātīgie organizācijā „Dzīvnieki kā terapija” („Pets As Therapy”).

Džeimss Midltons un Ella

gallery icon

Ella un pārējie četrkājainie draugi ļoti palīdzējuši un aizvien palīdz pašam Midltonam, kurš cieš no depresijas.
Aizvadītā gada decembrī saviem sociālo tīklu sekotājiem Midltons pastāstīja, ka Ella turpmāk būs viņa terapijas suns.
„Dzīvnieki spēj nodrošināt mieru, komfortu, drošību. Viņi spēj novērst domas no stresa pilnām situācijām uz tādām, kas sniedz prieku,” paskaidroja hercogienes Ketrīnas jaunākais brālis. „Dzīvnieku terapijas piekritēji apgalvo, ka izveidojot saikni ar dzīvnieku, cilvēkiem uzlabojas pašvērtējums un uzticēšanās spējas, stabilizējas emocijas, uzlabojas komunikācijas spējas, paškontrole un sociālās prasmes. Es ļoti tam ticu. Ella jau manā labā izdarījusi tik daudz. Mēs turpināsim dalīties mīlestībā, dalīsimies ar astoņkāji Timiju [Populārs bērnu spēļu aplikācijas varonis Anglijā. – Aut.] un dosimies daudzās kopīgās vizītēs visa 2019. gada garumā.”

Džeimss Midltons ir atklāti runājis par savu cīņu ar depresiju un pateicies saviem suņiem par sniegto atbalstu grūtajos brīžos.

„Es atzīstu būtisko lomu, ko atlabšanā spēlējuši mani suņi Ella, Inka, Luna, Zulu un Meibela,” viņš apliecinājis izdevumam „The Daily Mail”.


„It īpaši Ellai, kura ir mana pastāvīgā kompanjone jau desmit gadu garumā un ir apmeklējusi kopā ar mani visas terapijas sesijas. Savā īpašā veidā viņa ir palīdzējusi man turpināt dzīvot. Pateicībā mēs abi ar Ellu tagad strādājam kā brīvprātīgie labdarības organizācijā „Dzīvnieki kā terapija” („Pets As Therapy”). Ella ir pilnībā apmācīts terapijas suns.”

Tēmas