foto: Marcello Sá Barretto / SplashNe/ Vida Press
Kianu Rīvsam šodien 55 - simtiem fanu sveic viņu sociālajos tīklos
Kianu Rīvss.
Slavenības
2019. gada 3. septembris, 13:51

Kianu Rīvsam šodien 55 - simtiem fanu sveic viņu sociālajos tīklos

Jauns.lv

Skatītāju iemīļotajam aktierim Kianu Rīvsam šodien, 2. septembrī, apaļa jubileja. “Matrikss” zvaigzne svin savus 55, un fani sociālajos tīklos apber savu mīluli ar sveicienu simtiem!

foto: Vida Press

Kianu Rīvsa fani sociālajos tīklos atzīmē aktiera 55. dzimšanas dienu, savus sveicienus papildinot ar foto kolāžām, kurās apskatāmas dažādas fotogrāfijas – no karjeras pirmsākumiem līdz mūsdienām. Kianu tajās redzams gan savā jaunākajā filmā “Džons Viks 3”, gan leģendārajā Neo tēlā no kulta filmas “Matrikss”. Tāpat fani kolāžās apvienojuši kadrus no filmas “Ātrums”, kurā aktiera ekrāna partnere bija Sandra Bulloka, unn no filmām, kurās aktieris piedalījās, būdams vēl pavisam jauns.  

Kianu Rīvss – aktieris, kurš izaicina Holivudu

gallery icon
15

Kianu ir dzimis 1964. gada 2. septembri Beirūtā, Libānā, anglietes un amerikāņa ģimenē. Kianu tēva senči ir no Ķīnas, Anglijas, Īrijas un Portugāles. Aktiera karjeru viņš uzsāka jau deviņu gadu vecumā ar lomām dažādās teātra izrādēs.

Bērnībā pēc vecāku šķiršanas zēns ar māti pārcēlās uz dzīvi Sidnejā (Austrālijā), pēc tam devās uz Ņujorku (ASV), vēlāk apmetās Toronto (Kanādā). Rīvsam ir Kanādas pilsonība, un viņš sevi dēvē par kanādieti.

Kianu pasaules slavu atnesa filma “Ātrums”, savukārt “Matrikss” padarīja viņu par kulta zvaigzni.

Daudzi fani šogad sociālajos tīklos dalījušies ar saviem atmiņu stāstiem  par to, cik sirsnīgs un vienkāršs ikdienas komunikācijā ir Kianu.

View this post on Instagram

Happy Birthday, Keanu Reeves 🎂

A post shared by 🍒 (@retrodrug) on