Madonna koncertā izlamā skatītājus. VIDEO
Madonna savā jaunākajā koncertturnejā "Rebel heart".
Slavenības
2015. gada 15. decembris, 16:39

Madonna koncertā izlamā skatītājus. VIDEO

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Madonna koncertā Mančestrā nolamājusi fanus, kuri izsvilpa viņu par kavēšanos. Interesanti, ka šī nav pirmā reize, kad Madonnu izsvilpj par koncerta nesākšanu laikus. Piemēram, 2012. gadā Dubaijā viņa kavējās pusotru stundu.

Madonna pirmdien Mančestras arēnā uzstājās ar koncertturneju "Rebel heart" un Madonna sāka koncertu ar stundas nokavēšanos. Vietējais laikraksts "Manchester Evening News" ziņo, ka daudzi nokaitināti fani sagaidījuši viņu ar svilpieniem. Savukārt citi fani neapmierinātību ar Madonnas kavēšanos tviterī pauda tviterī, ierakstot: "Vairāk nekā 50 minūšu kavēšanās Mančestras arēnā un nekādu paziņojumu. Nepieņemami. Cilvēkiem nākamajā dienā jādodas uz darbu."

Nu internetā publicēts video, kurā Madonna nolamā izsvilpējus. "Gribu jums visiem pateikties par gaidīšanu. Starp citu, man nepatīk kavēties. Un visi kretīni, kuri nebeidz sūdzēties, var aizvērt savas sasodītās mutes. Es aizkulisēs neēdu šokolādi, nevīlēju nagus un nelieku matos šinjonu," viņa teica. "Mums bija problēmas ar video, tāpēc tas bija jāpalaiž no jauna. Tā nebija nekāda izlaistas, egoistiskas dīvas iegriba. Ja jūs, dīvas, gribat par to sūdzēties, tad nenāciet uz manu koncertu."

Madonna koncertā izlamā skatītājus

 

LETA, kasjauns.lv/Foto: AFP/LETA

Tēmas