foto: SplashNews.com/ Vida Press
Breds Pits papildinājis Andželinai Džolijai veltīto romantisko tetovējumu
Aktieris Breds Pits.
Slavenības
2019. gada 2. septembris, 07:04

Breds Pits papildinājis Andželinai Džolijai veltīto romantisko tetovējumu

Jauns.lv

Venēcijā atklāts slavenais kinofestivāls. Uz to ieradušās daudzas pasaules līmeņa zvaigznes, kuru skaitā ir arī 55 gadus vecais aktieris Breds Pits.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Breds Pits Venēcijā 2019. gada augustā

gallery icon
8

Filmas „Smita kungs un kundze” zvaigzne izskatījās laimīgs un atpūties. Aktieris ar prieku pozēja fotogrāfiem pa dienu sarīkotās fotosesijas laikā. Breds Pits bija ģērbies zaļganpelēkā T kreklā un tumšās biksēs. Galvā viņš bija uzlicis savu iemīļoto aksesuāru – naģeni. Acis viņš paslēpis aiz tumšajām brillēm.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Vērīgākie fani ievērojuši, ka Pita bicepsu rotā jauns tetovējums. Šis zīmējums tapis kā turpinājums jau esošajam – daudz apspriestajām dzejas rindām. Neilgi pirms šķiršanās no Andželinas Džolijas aktieris sievai par godu veica romantisku tetovējumu. Breds Pits uz labās rokas augšdelma uztetovēja rindas no persiešu dzejnieka Rūmi liriska dzejoļa: „Ir kāds klajums, ārpus visiem labā un ļaunā priekšstatiem, Es satikšu tevi tur.” Šīs pašas rindas tolaik uztetovējusi arī Andželina Džolija.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Tagad dzejas rindām līdzās parādījies jauns zīmējums – cilvēka siluets, kas noraugās pats uz savu ēnu. Sava jaunākā tetovējuma patieso būtību Pits publiski nav atklājis.

Breds Pits un Leonardo Dikaprio filmas "Once Upon a Time in Hollywood" uzņemšanas laukumā

Holivudas zvaigznes Breds Pits un Leonardo Dikaprio 2018. gada oktobrī režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

gallery icon
18

Aktiera miesu rotā vairāki tetovējumi, kas savulaik veltīti Andželinai Džolijai. Uz labās plaukstas uztetovēti bijušās sievas un abu kopīgo bērnu vārdu pirmie burti. Savukārt uz vēdera uztetovēti Andželinas dzimšanas dienas dati khmeru valodā. Arī Džolija sev savulaik uztetovējusi Pita dzimšanas datus. Interesanti, ka bijušais laulātais pāris šos tetovējumus necenšas ar lāzera palīdzību likvidēt.

Andželina Džolija Kambodžā tikusi pie trim jauniem tetovējumiem

Kambodžā strādājot pie filmas „First They Killed My Father”, aktrise un režisore Andželina Džolija tikusi pie 3 jauniem tetovējumiem uz ...

gallery icon
12

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon
14

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

Džolijas un Pita ģimene ar miesassargu 2007. gadā

Bijušas armijas karavīrs Marks Bilinghems tik daudz laika pavadījis kopā ar Džolijas un Pita bērniem, ka juties jau kā viņu ...

gallery icon
45