foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Hercogienes Meganas dēla istabu rotā princeses Diānas skaistākie portreti
Saseksas hercogiene Megana ar vīru princi Hariju un dēlu Ārčiju.
Slavenības
2019. gada 30. augusts, 06:27

Hercogienes Meganas dēla istabu rotā princeses Diānas skaistākie portreti

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana (38) atbalstījusi savu vīru princi Hariju (34) vēlmē godināt viņa traģiski bojāgājušās mātes piemiņu. Megana izvēlējusies skaistākos princeses Diānas portretus, kas tagad grezno viņas ģimenes māju - Frogmoras kotedžu.

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon

31. augustā aprit 22 gadi kopš princeses Diānas traģiskās bojāejas autoavārijā Parīzē. Šajā dienā prinči Viljams un Harijs vienmēr piedalās mammai veltītos piemiņas pasākumos. Par tautas princesi dēvētās Diānas jaunākais dēls princis Harijs aizvien ļoti pārdzīvo mātes pāragro zaudēšanu. Saseksas hercogs ir apņēmības pilns saglabāt savas mammas gaišu piemiņu. Megana šajos centienos ļoti cenšas vīru atbalstīt.

foto: Chris Allerton/REX/ Vida Press
Saseksas hercogu ģimene.

Labiekārtojot ģimenes mājas Frogmoras kotedžu, jaunā māmiņa vairākās redzamās vietās izvietojusi princeses Diānas portretus. Lēdijas Dī fotogrāfijas novietotas arī princeses mazdēla Ārčija bērnistabā. Megana ļoti cenšas par piemēru it visā ņemt savu vīramāti un ievēro princeses Diānas dzīves atziņas un principus.

Princese Diāna ar jaunāko dēlu princi Hariju

gallery icon

„Pēc tam, kad Megana un Harijs sāka satikties, savā pirmajā kopīgajā ceļojumā viņi devās uz Āfriku. Tieši tad Harijs Meganai atklāja tās sāpes, ko pārdzīvojis mammas pāragrā zaudējuma dēļ,” norādījis kāds no pāra kopīgiem paziņām.

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

gallery icon

Atšķirībā no ieturētā Viljama, Harijs ir krietni jūtīgāks. Viņš ir jaunāks un smagāk pārdzīvojis traģēdiju. Pat tik daudzus gadus pēc mammas nāves karalienes Elizabetes II mazdēls kļūst ļoti emocionāls, kad runā par māti un viņas aiziešanu mūžībā. „Vienas no pirmajām īpašībām, kas Harijam iepatikās Meganā, bija viņas labestība, apņēmība un spēks. Tiešī šīs īpašības viņam tik ļoti atgādināja mammu,” paziņas teikto citē izdevums „Us Weekly”.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon

Karaļnama korespondents Dikijs Arbiters apgalvo – ja princese Diāna būtu dzīva, viņa Meganu pasargātu no kļūdu pieļaušanas. Lēdijas Dī miesassargs Kens Vorfs ir pārliecināts, ka Diānai ļoti patiktu jaunākā dēla sieva. Pavisam nesen atklāts, ka patiesībā princeses Diānas slaveno saderināšanās gredzenu ar safīru vajadzēja mantot Harija sievai Meganai, nevis Viljama laulātajai draudzenei Ketrīnai.

Princeses Diānas un prinča Čārlza kāzas 1981. gada 29. jūlijā

1981. gada 29. jūlijā visa Lielbritānija svinēja karaliskās kāzas - princis Čārlzs precējās ar princesi Diānu.

gallery icon

Kā augusta sākumā rakstīja britu lielākais bulvārpreses izdevums „The Sun”, pēc mammas princeses Diānas nāves saderināšanās gredzens ar safīru nonāca prinča Harija īpašumā. Taču pašaizliedzīgais princis atdevis to Viljamam, lai brālis to pasniegtu savai līgavai - tā vietā, lai šis gredzens gaidītu paša Harija nākamo sievu.

Princeses Diānas saderināšanās gredzens ar safīru un briljantiem, ko tagad mantojusi Ketrīna

Princeses Diānas saderināšanās gredzens ar safīru un briljantiem.

gallery icon

Šis fakts atklāts jaunajā dokumentālajā filmā „The Diana Story” („Diānas stāsts”). Princeses bijušais miesassargs Pols Barels apstiprina šo faktu, ka gredzens piederējis Harijam.

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon

1997. gadā, kad princese traģiski gāja bojā, Harijam bija dota iespēja izvēlēties mīļākās dārglietas no mammas juvelierizstrādājumu kolekcijas.

Kembridžas hercogiene Ketrīna pirmo reizi uzliek princeses Diānas mīļāko kroni

Uz pieņemšanu Bekingemas pilī hercogiene Ketrīna bija izvēlējusies matos iespraust diadēmu; un tā bija tikai trešā reize viņas augstajā statusā. ...

gallery icon

Īsi pirms prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās princis Harijs brālim piedāvājis, lai viņš savai līgavai pasniedz mammas gredzenu, šādi godinot viņas piemiņu.

Princese Diāna un karaliene Elizabete II

Princese Diāna un karaliene Elizabete II.

gallery icon