foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Hercogiene Ketrīna un princis Viljams “atlikuši” atvaļinājumu, lai nesastaptos ar Meganu un Hariju
Saseksas hercogu pāris un Kembridžas hercogi.
Slavenības
2019. gada 16. augusts, 07:13

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams “atlikuši” atvaļinājumu, lai nesastaptos ar Meganu un Hariju

Jauns.lv

Runā, ka princis Viljams un Kembridžas hercogiene Ketrīna vilcinoties ar karalienes apmeklējumu Balmorālas pilī Skotijā, lai nebūtu jāsatiekas ar princi Hariju un Saseksas hercogieni Meganu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzmanību karaļnama konspirācijas teoriju piekritējiem: lai gan ir daudz skatāmu pierādījumu tam, ka Megana un Harijs labi saprotas ar Viljamu un Ketrīnu (piemēram, viņi kopā šā gada jūlijā apmeklēja polo maču), portāla “Daily Mail” pieredzējušais karaļnama eksperts Roberts Džobsons apgalvo, ka patiesība tomēr atšķiras no sabiedrībā uzburtās ainas.

foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press
Hercogienes Megana un Ketrīna ar bērniem polo mačā šā gada jūlijā.

Protams, patiesību par to, kas notiek Bekingemas pils aizkulisēs (vai Balmorālas pils gaiteņos, kā šajā reizē), zina tikai paši Kembridži un Saseksi, taču Džobsons uzskata, ka Viljams un Ketrina vilcinās ar karalienes un prinča Filipa apmeklējumu Skotijā, lai vizītes dienas nesakristu ar laiku, kad vecmāmiņu apmeklē Harijs ar kundzi Meganu.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon
18

Kā norāda Roberts Džobsons – “Viljams un viņa sieva Keita, iespējams, varētu atlikt ceļojumu uz Balmorālu, līdz Harijs un Megana nebūs atgriezušies Vindzorā.” Iemesls tam neesot jāmeklē tālā pagātnē. Mēneša sākumā pirms vides konferences Itālijā princis Harijs apliecināja, ka viņam ar sievu nebūšot vairāk par diviem bērniem, lai tādējādi pāris saudzētu planētas resursus. Tas, “visticamāk, ļoti nokaitinājis Kembridžus, kam jau ir trīs bērni”.

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli Vimbldonā.

gallery icon
16

Runā, ka Kembridžu pāris juties arī nedaudz izbrīnīts par Meganas “zīmēšanos” uz žurnāla “Vogue” vāka. Viņiem šī rīcība šķitusi kā “lielīšanās”, ka arī viņai ir pa spēkam tas pats, kas Ketrīnai. Kā zināms, Kembridžas hercogienes fotogrāfija šī žurnāla vāku rotāja pirms dažiem gadiem.

foto: Ekrānuzņēmums

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
22

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās