Solvita Āboltiņa un citi viesi - kas īsti ieradās uz Lindas un Hosama Abu Meri kāzām
foto: Aculiecinieka
Viesu vidū bija arī Solvita Āboltiņa - bijusī Saeimas spīkere, tagad Latvijas vēstniece Itālijā.
Slavenības
2019. gada 15. augustā, 06:09

Solvita Āboltiņa un citi viesi - kas īsti ieradās uz Lindas un Hosama Abu Meri kāzām

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē tika svinētas par gada slepenākajām nodēvētās kāzas - Mālpils muižā gredzenus mija bijušais Saeimas deputāts Hosams Abu Meri un Latvijas Televīzijas raidījuma "Rīta Panorāma" vadītāja Linda Krūmiņa. Žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā var lūkot - kādi tad viesi šīs kāzas apmeklējuši.

Solvita Āboltiņa un citi viesi - kas īsti ieradās ...

Kā jau ziņots, kāzas Mālpils muižā notika sestdien, 10. augustā, un precēta vīra godā Hosams iesoļoja, būdams jaunā amatā - nesen viņš iecelts par Libānas goda konsulu Latvijā. Hosams Abu Meri, neievēlēts 13. Saeimā, gada sākumā apstiprināts par Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa ārštata padomnieku sabiedrības integrācijas jautājumos, bet šovasar kļuvis par Libānas goda konsulu. Tā nu Linda tagad ir ne tikai Latvijā zināma žurnāliste, bet arī konsula kundze.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", jaunais pāris kāzu norises vietu un laiku turējis slepenībā – to zināja tikai paši tuvākie radi un draugi.

foto: Aculiecinieka
Hosama un Lindas kāzās bijuši vairāki desmiti viesu.
Hosama un Lindas kāzās bijuši vairāki desmiti viesu.

Arī kāzu vietā Mālpils muižā, kuras ieeju šoreiz rotāja uzraksts „Apmeklētājiem slēgts!”, par visu bija padomāts tā, lai svinības būtu slēptas no ziņkārīgo acīm. Pat pie blakus esošā veikala sanākušajiem mālpiliešiem pasākuma organizatori pārliecinoši teica, ka te nekādu kāzu neesot – lepnajos auto sabraukušie un šiki ģērbušies viesi esot ieradušies uz kādām dzimšanas dienas svinībām. Un tā varēja arī padomāt, jo neviens auto nebija rotāts ar tradicionālajām kāzinieku lentēm. Vienīgais, kas nodeva, ka muižā tomēr tiks svinētas kāzas, bija ar līgavas pušķi izrotāts auto, kas nevis piestāja pie muižas autostāvvietā, bet lielā ātrumā iebrauca pa muižas vārtiem. Tiesa gan, šis auto visai ātri pazuda no stāvvietas muižas iekšpagalmā, līdz ar to ārēji nekas vairs neliecināja, ka šīs būtu kāzu svinības.

To, kādi viesi apmeklēja Hosama un Lindas kāzas, lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!