foto: Felipe Ramales / SplashNews.com// Vida Press
Kā Andželina Džolija nosvinēja dēla Medoksa 18. dzimšanas dienu
Andželina Džolija ar vecāko dēlu Medoksu.
Slavenības
2019. gada 14. augusts, 06:57

Kā Andželina Džolija nosvinēja dēla Medoksa 18. dzimšanas dienu

Jauns.lv

Holivudas aktrises Andželinas Džolijas vecākais dēls Medokss sasniedzis 18. gadu vecumu! Mamma un dēls šo svarīgo dzīves notikumu atzīmējuši ar ceļojumu uz Klīvlendu Ohaio štatā.

foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Medoksam jau 18! Rudenī viņš dosies uz Dienvidkoreju, lai uzsāktu studijas.

Grāmatas “Vispirms viņi nogalināja manu tēvu”/“First They Killed My Father” (šo darbu Džolija vēlāk atspoguļoja kino filmā, kas bija viņas debija režijā) autore Lounga Unga savā “Facebook” lapā parādījusi fotogrāfijas no kopīgām pusdienām, kuras ieturējusi ar Andželinu Džoliju un viņas vecāko dēlu.

“Andželina un Medokss aizvadītajā nedēļā apciemoja mani Klīvlendā, lai nosvinētu Medoksa gaidāmo 18. dzimšanas dienu,” raksta Unga. “Mēs sākām ar pusdienām “Market Garden Brewpub” krodziņā, apmeklējām Ohaio Pilsētas saimniecību, kas izstrādājusi palīdzības programmu bēgļiem, un devāmies uz Klīvlendas mākslas muzeju! Es satiku Medoksu, kad viņš bija tikai gadu vecs. Šodien viņam paliek jau 18, un viņš gatavojas uzsākt studijas koledžā! Tik lepna. Daudz laimes dzimšanas dienā, Medoks!”

foto: James Gourley/BAFTA/REX/ Vida Press
Andželina Džolija un Lounga Unga Britu kinoakadēmijas balvu ceremonijas vakarā aizvadītajā gādā.

Slavenību žurnāls “People” informē, ka jau šoruden Medokss dosies uz Dienvidkoreju, lai studētu. Jaunietis pieteicies studijām Jonsejas universitātē, kur mācīsies bioķīmiju.

foto: No Credit / BACKGRID/ Vida Press
Andželina Džolija ar vidiem sešiem bērniem Parīzē aizvadītajā gadā.

“Viņu pieņēma arī citās universitātēs, bet viņš izvēlējās Jonseju,” kāds paziņa norādījis žurnālam “People”. “Viņš mācās korejiešu valodu. Viņam ir neskaitāmas valodas stundas nedēļā, lai sagatavotos [dzīvei un studijām Korejā].”

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
12

Džolija ar dēlu aizvadītajā gadā apmeklējuši vairākas mācību iestādes Dienvidkorejā. Aktrise pavadīšot dēlu arī viņa ceļā uz koledžu.

Andželina Džolija ar bērniem Toronto

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem apmeklē Toronto starptautisko filmu festivālu Kanādā.

gallery icon
17

“Mamma viņu pavadīs jau augustā,” norādījis zinātājs. “Viņa ļoti lepojas. Viņai Medokss ļoti pietrūks, bet viņš ir gatavs jaunajam dzīves posmam.”

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

gallery icon
14

Andželina Džolija ar bērniem viesojas Kambodžā

Andželina Džolija ar visiem sešiem bērniem ieradusies Kambodžā, kur reklamē savu jaunāko filmu „First They Killed My Father”, kas šajā ...

gallery icon
15

Džolijas dēls sper savam miesassargam

Jādomā, ka tā bija tikai pusaudža Medoksa māžošanās un līdz reālam spērienam pietrūka puscentimetrs, taču izskatījās gaužām nepiedienīgi, ka vīram, ...

gallery icon
12