foto: Facebook
Hokejists Rodrigo Ābols pirms došanās uz NHL iestūrē laulības ostā
Slavenības
2019. gada 9. augusts, 07:53

Hokejists Rodrigo Ābols pirms došanās uz NHL iestūrē laulības ostā

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols (23) aizvadītās nedēļas izskaņā apprecējies ar savu mīļoto meiteni Paulu Priedi (23).

Sportists, kura tēvs Artis Ābols ir kādreizējais Latvijas izlases hokejists un treneris, ar draudzeni Paulu saderinājās aizvadītā gada vasarā, un nu abi kļuvuši par likumīgi laulātu pāri.

Par apprecēšanos Rodrigo pavēstīja, ievietojot kāzu fotogrāfijas sociālajos tīklos un klāt pievienojot vēstījumu: “Esmu ļoti priecīgs saukt tevi par savu sievu. Tas bija mans sapnis stāvēt blakus un pateikt “jā”. Tu padari mani labāku katru dienu, un es nevaru sagaidīt, lai pavadītu atlikušo dzīvi kopā ar tevi. Es tevi mīlu!”

Iepriekšējo hokeja sezonu Rodrigo Ābols aizvadīja, spēlējot Zviedrijas hokeja līgas klubā "Orebro", un, gūstot 26 punktus, kļuva par komandas labāko snaiperi.

Pasaules čempionāts hokejā šopavasar Rodrigo beidzās jau pēc otrās spēles, jo Ābols guva traumu – salauza rokas pirkstu. Taču melno līniju nomainīja baltā, jo uzreiz pēc čempionāta latviešu uzbrucējs parakstīja divu gadu divvirzienu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas klubu Floridas "Panthers". Jau šajā gaidāmajā sezonā latvietis cer debitēt pasaules spēcīgākajā hokeja līgā, tādēļ jau faktiski uzreiz pēc kāzām Rodrigo pošas uz Ziemeļameriku.

Hokejista Rodrigo Ābola un viņa draudzenes Paulas "Instagram" foto

Hokejista Rodrigo Ābola un viņa draudzenes Paulas "Instagram" foto.

gallery icon
31