foto: Marksman / MEGA / Vida Press
Andželinai Džolijai varētu atņemt vienu no meitām
Andželina Džolija ar meitu Šilo (vidū) un dvīņiem Vivjenu un Noksu.
Slavenības
2019. gada 3. augusts, 09:22

Andželinai Džolijai varētu atņemt vienu no meitām

Jauns.lv

44 gadus vecās Holivudas aktrises ģimenē izraisījies jauns skandāls. Andželinas Džolijas un Breda Pita 13 gadus vecā meita Šilo paziņojusi mātei, ka nevēlas vairs ar viņu kopā dzīvot.

foto: MEGA / Vida Press
Andželina Džolija ar meitu Šilo.

13 gadus vecā tīne pieprasījusi mammai, lai viņai ļautu pārcelties uz dzīvi pie tēva aktiera Breda Pita. Ja viņai neatļaus tur dzīvot pastāvīgi, Šilo paziņojusi, ka ir gatava daļu laika pavadīt vecvecāku – Viljama un Džeinas Pitu – mājās Misūri štatā. Šādus jaunumus žurnālam „NW” atklājusi kāda no Džolijas draudzenēm.

foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / Vida Press
Andželina Džolija ar jaunākajiem bērniem filmas „Dambo” („Dumbo”) pirmizrādes vakarā šā gada martā.

13 gadus vecās meitas ultimāts dziļi satriecis Džoliju, kuras veselība un nervu sistēmas stāvoklis jau pirms šī paziņojuma darīja raizes aktrises tuviniekiem. Džolija nebija gatava tam, ka vēl viens no sešiem bērniem nostāsies pret viņu.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon
14

Nesen aktrises adoptētais dēls Medokss paziņojis mātei, ka tiklīdz viņam būs 18. gadi (tas notiks jau šajā mēnesī), viņš vēlas ar tiesas palīdzību izcīnīt aizbildnības tiesības pār jaunākajiem brāļiem un māsām. Kā izteicies jaunais cilvēks, viņš uzskata, ka mātes mājās valda nenormāls psiholoģiskais stāvoklis. Medokss vēlas no šādiem nelabvēlīgiem apstākļiem paglābt Šilo, Zaharu, Paksu, Noksu un Vivjenu.

Andželina Džolija ar bērniem dodas brokastot uz pilsētu

gallery icon
24

Vai Medoksam izdosies īstenot sākotnējās ieceres, vēl nav skaidrs. Tiesa jaunietim varētu atteikt, kaut vai ņemot vērā faktu, ka Medoksam vēl nav sava pastāvīga ienākumu avota, un tātad viņš nespēs pienācīgi nodrošināt brāļus un māsas.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

Turpretī Šilo ir visas iespējas cerēt, ka viņas vēlmi varētu ņemt vērā. Tajā nav nekā apšaubāma vai nelikumīga. Kā apgalvo Džolijas draudzene, Pits it kā esot uzzinājis par meitas vēlmi un par to ļoti priecājoties.

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

Pits esot izteicies, ka būšot ļoti laimīgs, ja meita pārcelsies dzīvot pie viņa. Savukārt Džolija šobrīd ļoti uztraucas, ka vecākās meitas piemēram varētu sekot arī citi viņas brāļi un māsas. Tā pamazām visi seši Džolijas bērni pārceltos uz Pita māju, bet viņa paliktu pavisam viena.

Džolijas meita Šilo lauzusi roku

Bijušā Holivudas pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita kopīgā meita Šilo Džolija-Pita atlabst pēc kritiena no snovborda dēļa, kā rezultātā ...

gallery icon
6

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
12

Andželina Džolija ar bērniem Toronto

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem apmeklē Toronto starptautisko filmu festivālu Kanādā.

gallery icon
17

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

gallery icon
14

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon
41