foto: Juris Rozenbergs
FOTO: balti tērpti ļaudis Rīgas centrā līksmo elegantā slepenajā piknikā
Trakā pasaule
2019. gada 19. jūlijs, 08:58

FOTO: balti tērpti ļaudis Rīgas centrā līksmo elegantā slepenajā piknikā

Jauns.lv

Ceturtdien, 18. jūlijā, desmitiem baltā tērptu ļaužu pulcējās Rīgā pie Kongresu parka - tur tika aizvadīts baltais pikniks "L'elegante Pop Up Picnic".

Baltais pikniks 2019

2019. gada 18. jūlijā Rīgā, pie Kongresu nama, notika tradicionālais baltais pikniks - "L'elegante Pop Up Picnic".

gallery icon
109

Šampanietis, dejas, austeres un citi gardumi gaidīja viesus pie balti klātiem un baltiem baloniem rotātiem galdiem. Šis pikniks ievērojams ar to, ka tā norises vieta tiek izziņota vien pavisam neilgi pirms ballītes sākuma.

Pasākumam, protams, ir savs dreskods - ierasties drīkst tikai baltas krāsas apģērbā. Un līdzi jāņem uzkodas, vīnu, dekorācijas un traukus svētku sajūtas radīšanai.

Tā nu lūgtie viesi un tie, kas bija pirkuši uz pasākumu biļetes, pulcējās pie Kongresu nama, kur mielojās, tērzēja saviesīgās sarunās un pat uzdancoja.

foto: Juris Rozenbergs
Arī Ieva un Mārtiņš Bondari metās deju virpulī.

Kā saka pasākuma rīkotāji, šīs ir "elegantas un iedvesmojošas pop-up piknika vakariņas skaistā, vakariņošanai neierastā vietā, pilsētvidē. Tās sapulcina draugus, kurus vieno laba gaume, skaistums un mirkļa burvība. Vakars tiek pavadīts svinot un izbaudot prieku, ko sniedz elegantas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem. Šis pasākums piedāvā vērtības, kuras ir svarīgas ikvienam cilvēkam – prieku, kopā būšanu, dalīšanos, iespēju iesaistīties un piedalīties skaista notikuma tapšanā". Šāds notikums Latvijā aizsākās 2015. gadā.