Apakšveļas modelei ribas spiežas ārā. FOTO
Pēc šo fotogrāfiju nonākšanas atklātībā radušās aizdomas, ka Vita Sidorkina cieš no anoreksijas.
Slavenības

Apakšveļas modelei ribas spiežas ārā. FOTO

Jauns.lv

21 gadu vecā Vita Sidorkina no Krievijas, kas kļuvusi par prestižā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modeli, fotosesijas laikā Maiami piesaistījusi uzmanību nevis ar apģērbu, bet gan ar pārlieku kārnumu.

Apakšveļas modelei ribas spiežas ārā. FOTO...

Vita Sidorkina fotogrāfam pozēja peldkostīmā un sporta tērpā. Kad jauniete ieņēma sapņainas pozas, klātesošo skatienam pavērās ne pārāk romantisks skats. Uz Vitas auguma varēja izskaitīt visas ribas, cik ļoti tās izspiedās no krūšu kurvja.

Ja var ticēt oficiāli sniegtajiem datiem, tad Vita ir 1.73 m gara un sver 54 kilogramus. Viņas parametri ir 84-61-89.

Pirms diviem gadiem modele no dzimtās Habarovskas pārcēlās uz dzīvi Ņujorkā. Kopš šī brīža meitene strauji kāpusi pa karjeras kāpnēm. Šogad Vita ierindojusies to modeļu skaitā, kurām bija tas gods kāpt uz mēles krāšņajā un prestižajā „Victoria’s Secret” apakšveļas skatē. „Esmu krievu modele, kas 2013. gadā ieradās Ņujorkā ar lielu vēlmi – dzīvot un veidot karjeru šajā satriecošajā, košajā, neprognozējamajā pilsētā,” modele raksta savā blogā, kam devusi nosaukumu „Ar mīlestību no Krievijas”. Par sevi Vita raksta tā: „Esmu ĻOTI mērķtiecīgs cilvēks. Ja redzu mērķi – atradīšu arī līdzekļus. Nevaru sevi iedomāties bez sporta nodarbībām. Kustība – tā ir dzīve. Esmu ļoti emocionāla, un tas vēl ir maigi teikts: varu vienā acumirklī saskaisties un apraudāties, un pēc tam ātri nomierināties. Nekad nekavēju un gaidu to arī no citiem. Punktualitāte – tas ir mans jājamzirdziņš. Mīlu piedzīvojumus, reizēm pat pārāk. Viss jaunais, negaidītais – tas domāts man!”

Vita apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” skatē šā gada novembrī.
Vita apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” skatē šā gada novembrī.
Vita Sidorkina sporta zālē
Vita Sidorkina gatavojas „Victoria’s Secret” skatei

Vita Sidrokina Maiami pludmalē

"Victoria’s Secret" skate 2015. gadā


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press