Slavenības
2019. gada 8. jūnijs, 06:48

Kāda paziņa izpļāpājusies par prinča Harija sievas jauno atkarību

Jauns.lv

Lai gan 37 gadus vecā Saseksas hercogiene Megana nedzīvo tādos apstākļos kā lielākais vairums sieviešu, kas nesen kā laidušas pasaulē bērnu, viņai nav svešas tās pašas vājības, kas daudzām citām jaunajām māmiņām.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Kā pastāstījusi viena no hercogienes paziņām, Megana mazliet nogarlaikojusies no tā, ka pārāk daudz laika nākas pavadīt sēžot mājās, un kļuvusi atkarīga no iepirkšanās internetā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

„Viņa tikai pērk un pērk, un nevar apstāties... Teju katru brīvu brīdi, kad viņa nav aizņemta ar rūpēm par mazo dēliņu Ārčiju, viņa sēž internetā, pētot, ko gan vēl tādu varētu „ielikt iepirkumu grozā”,” atklājusi viena no Saseksas hercogienes paziņām. Pēc viņas teiktā, Megana tērējot fantastiskas summas par bērnu drēbītēm, rotaļlietām, dažādām noderīgām palīgierīcēm un interjera priekšmetiem.

foto: James Whatling / MEGA / Vida Press

Jāatzīst, ka jau pirms aktīvās iepirkšanās internetā Meganai bija sarūpēts viss nepieciešamais – par to bija gādājis princis Harijs. Redzot to, cik strauji palielinās iepirkumu saraksts, vīrs sācis raizēties – vai tik viņa kundzei nebūs nepieciešama psihologa palīdzība.

foto: action press/ Vida Press

Tiesa, dažiem no Meganas iegādātajiem interjera priekšmetiem tomēr varētu atrasties pielietojums, un tie nekrās putekļus noliktavā. Lai gan Meganas un Harija jaunajās mājās Vindzorā nesen veikts prāvu naudas summu izmaksājis remonts, jaunā māmiņa iecerējusi pilnībā pārkārtot bērnistabu.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Un viss tikai tāpēc, ka Megana secinājusi, ka pelēkā un smilšu krāsa, kādā ieturēts bērnistabas interjers, neatbilst viņas pirmdzimtā raksturam. Megana nolīgusi atzīto interjera dizaineri Vikiju Čārlzu, lai māksliniece pilnībā pārveidotu bērnistabas interjeru, padarot to „dzīvīgāku” un košāku.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Megana Mārkla vienmēr glāsta savu grūtnieces vēderiņu

gallery icon
30

Princis Harijs un hercogiene Megana viesojas Birkenhedā

Princis Harijs un hercogiene Megana 2019. gada 14. janvārī viesojas Birkenhedā.

gallery icon
13