foto: Vida Press
Leģendārais mafijas boss Tonijs Soprano atgriežas - viņu tēlos Džeimsa Gandolfini dēls
Džeimss un Maikls Gandolfini.
Kino
2019. gada 18. aprīlis, 06:43

Leģendārais mafijas boss Tonijs Soprano atgriežas - viņu tēlos Džeimsa Gandolfini dēls

Jauns.lv

2013. gada vasarā mūžībā aizgāja aktieris Džeimss Gandolfini, kas lielai daļai seriālu fanu zināms kā mafijas boss no "Soprano ģimenes". Nu Tonijs Soprano būs redzams uz lielā ekrāna un viņa lomā iejutīsies... Džeimsa Gandolfini dēls.

2020. gada septembrī uz lielajiem ekrāniem iznāks krimināldrāma "The Many Saints of Newark". Galvenajās lomās būs Alesandro Nivola, Džons Berntals un Vera Farmiga. Bet mafijas bosa Tonija Soprano lomā redzēsim Maiklu Gandolfini.

Filmā redzamie notikumi būs par sešdesmitajiem gadiem - pirms seriāla "Soprano ģimene" vērojamā stāsta. Tādējādi 20 gadus vecais Maikls atveidos sava tēva varoni jaunībā.

"Soprano ģimene" tika demonstrēta no 1999. līdz 2007. gadam, tam bija sešas sezonas, un seriāls tika pie pieciem "Zelta globusiem" un 21 "Emmy" balvas. Džeimsam Gandolfini par darbu šajā seriālā tika viens "Zelta globuss" un trīs "Emmy".

"Tas ir milzu pagodinājums - turpināt sava tēva iesākto, iekāpjot jaunā Tonija Soprano kurpēs," norādījis Maikls.

foto: Marion Curtis/StarPix/REX/ Vida Press
Džeimss ar dēlu Maiklu 2010. gadā.

Viens no filmas "The Many Saints of Newark" producentiem ir Deivids Čeizs - seriāla "Soprano ģimene" radītājs un scenārija autors. Režisora krēslā sēdīsies Alans Teilors, kas šo darbu pildījis arī vairākās seriāla sērijās. Kopš tā laika viņš bijis režisors arī vairākām kulta seriāla "Troņu spēle" sērijām, supervaroņu filmai "Tors: Tumsas karaļvalsts" un fantastiskas grāvējam "Terminators: Genisys".