foto: ddp images/PPE/Nieboer/ Vida Press
Hercogienes Meganas grūtniecības kaprīžu dēļ darbu pamet viņu privātā helikoptera pilots
Vai tiešām tik mīļa un smaidīga Megana ir tikai sabiedrībā?
Slavenības
2019. gada 17. aprīlis, 11:55

Hercogienes Meganas grūtniecības kaprīžu dēļ darbu pamet viņu privātā helikoptera pilots

Jauns.lv

Beidzamo mēnešu laikā Saseksas hercogu pāra apkalpojošo personālu pametuši jau trīs darbinieki. Un nu darbu uzteicis arī prinča Harija un viņa sievas Meganas privātā helikoptera pilots - topošās māmiņas grūtniecības kaprīžu dēļ.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon

Britu mediji par šādām lietām raksta uzmanīgi, lai neizpelnītos karaļnama nosodījumu vai kādu aizliegumu. Taču amerikāņu tabloīdiem šādu nerakstītu likumu nav - un tā nu viņi vēsta gan par prinča Viljama iespējamo dēku, gan par Meganas kaprīzēm un it kā itin neciešamo raksturu.

Nu parādījušās ziņas, ka Kensingtonas pils meklējot jaunu helikoptera pilotu. Jo pieredzējušais darbinieks, kam bijuši uzticēti Harija un Meganas privātā pilota pienākumi, uzrakstījis atlūgumu. Kā stāsta informēti avoti, viņam pavisam apnikušas Meganas, kas drīz, pavisam drīz kļūs par māmiņu, kaprīzes. Pilots sūrojies paziņām, ka princis Harijs pat nakts laikā zvanījis un licis ar helikopteru doties pēc kāda garduma, ko nu gaidībās esošā Megana tai brīdi sagribējusi. Kad tas atkārtojies un atkārtojies, pilotam apnicis, ka viņu izmanto kā "lidojošu diennakts piegādi".

Tā nu tagad Harija un Meganas privātajam helikopteram - 11,5 miljonu eiro vērtajam "Sikorsky S76 C++" tiek meklēts jauns pilots. Alga - gandrīz 100 000 eiro gadā.