foto: Publicitātes
"Singapūras Satīns" skaļi paziņo - viņiem nepatīk jaunas meitenes
Mūzika
2019. gada 5. marts, 11:11

"Singapūras Satīns" skaļi paziņo - viņiem nepatīk jaunas meitenes

Jauns.lv

Skaļākais un skandalozākais pašmāju muzikālais grupējums "Singapūras Satīns" nupat fanu vērtējumam nodevis jaunu videoklipu, ar ko arī izziņojis pavasarī gaidāmo otro studijas albumu.

“Gājām pāri mūsu arhīva materiāliem un atradām videoklipu, ko uzfilmējām senajā 2005. gadā. Oriģināli klips bija paredzēts dziesmai par vienu no tā laika aktualitātēm – vēlējāmies vēstīt, ka mums nepatīk šauras bikses, un dziesma saucās “Pārāk šauras”, taču pagāja laiks, mode iet pa apli un te nu mēs esam," norāda "Singapūras Satīns" dalībnieki.

"Toreiz dziesma ar klipu netika izlaista, bet, pateicoties jaunākajiem sasniegumiem datorgrafikā un kinematogrāfijā, mums izdevās klipam iedot otro elpu, tam pa virsu uzliekot mūsu jauno dziesmu “Pārāk jauna”, kurā vēlreiz uzsveram, ka mums patīk 30+ un ar jaunām meitenēm nepinamies,” par darbu stāsta mākslinieki.

Puiši šobrīd aktīvi strādājot pie sava otrā studijas albuma. "Šī dziesma ir pirmais singls no gaidāmās hitu vācelītes, kas gan jau atkal liks kritiķiem un drēbes pazinējiem domīgi pašūpot galvas. Albuma nosaukumu šobrīd atklāt nevēlos, jo gluži vienkārši esmu to aizmirsis," tā stāsta grupas noslēpumainais zviedru menedžeris Olafs.