foto: Publicitātes (Lauris Vīksne)
"Man sāp!" - Samanta Tīna neizpratnē par "Supernovas" rezultātiem
Mūzika
2019. gada 18. februāris, 12:40

"Man sāp!" - Samanta Tīna neizpratnē par "Supernovas" rezultātiem

Jauns.lv

Dziedātāja Samanta Tīna, kas ar dziesmu "Cutting the Wire” šogad bija bukmeikeru favorīte pirms "Supernovas" konkursa, taču finālā palika vien septītajā vietā, paudusi sāpi un neizpratni par rezultātiem.

Samanta Tīna konkursā "Supernova 2019"

Samanta Tīna izpilda dziesmu "Cutting the Wire” konkursa "Supernova 2019" finālā.

gallery icon
17

"Būšu atklāta! Man sāp un esmu neizpratnē!" sociālās saziņas tīklā "Instagram" ierakstījusi Samanta, publicējot arī foto ar savām piedziedātājām, kam saka lielu paldies. Tāpat arī saviem atbalstītājiem.

"Visiem, kas man rakstīja, uzmundrināja un sūtīja veiksmi un spēku vēstulēs - Ar to es esmu uzvarētāja- man esat Jūs! Tiešām no visas sirds PALDIES! Es bez Jums būtu salūzusi! Paldies visiem padomdevējiem un atbalstītājiem!" pauž Samanta.

Kā jau ziņots, konkursā "Supernova 2019" tika lemts, ka šogad Latvijas pārstāvis lielajā Eirovīzijā būs grupa "Carousel" ar dziesmu "That Night".

"Supernovas 2019" fināls, kurā par uzvarētāju kļuva duets "Carousel"

gallery icon
263

Finālā sacenšoties astoņām dziesmām, tieši "Carousel" skatītāju un žūrijas balsojumā tika atzīta par uzvarētājiem. Otrajā vietā palika pieredzējušais konkursa dalībnieks Markus Riva ar dziesmu "You Make Me So Crazy", bet trešajā vietā ierindojās grupa "Laime pilnīga" ar dziesmu "Awe".

Ceturtajā vietā kopvērtējumā palika grupa "Double Faced Eels" ar dziesmu "Fire", piektajā - muzikālā apvienība "Dziļi violets feat. Kozmens" ar "Tautas dziesmu", sestajā - Edgars Kreilis ar kompozīciju "Cherry Absinthe", septītajā - Samanta Tīna ar dziesmu "Cutting the Wire", bet astotajā - Aivo Oskis ar skaņdarbu "Somebody's Got My Lover".