foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: uzmanību alkstoša influencere no 45.stāva balkona nomet krēslus
Trakā pasaule
2019. gada 14. februāris, 13:55

VIDEO: uzmanību alkstoša influencere no 45.stāva balkona nomet krēslus

Jauns.lv

Par "Instagram" influenceri dēvētā Marsela Zoja (19) iekūlusies pamatīgās nepatikšanās pēc tam, kad no 45.stāva balkona Toronto Kanādā nometusi divus krēslus, apdraudot uz ielas esošo cilvēku dzīvības. Laimīgas sagadīšanās dēļ neviens ievainojumus nav guvis, ziņo Lielbritānijas medijs "The Daily Mail".

Publicētais video ātri vien izplatījies sabiedrībā un, saprotot, ka gaidāmas nepatikšanas, Marsela pēc pāris dienām pati pieteikusies policijā. No ieslodzījuma viņa atbrīvota pret 2000 dolāru drošības naudu un ar nosacījumu, ka turpmāk mitināsies pie mātes.

Lai gan meitene video ātri vien izdzēsusi no sava "Instagram" kontu, kuram tai brīdī sekojoši apmēram 4000 lietotāju, Marselai, visticamāk, nāksies stāties tiesas priekšā par sastrādātajām palaidnībām. Jaunietei izvirzītas trīs apsūdzības - par dzīvības apdraudēšanu, par īpašuma bojāšanu, kā arī sabiedriskā miera traucēšanu. 

Zināms, ka meitene noziegumu pastrādājusi kādā īrētā miteklī. Kopā ar viņu dzīvoklī atradušies vēl četri jaunieši, ar kuriem meitenei nu aizliegts satikties. Policija ziņo, ka no balkona mesti arī citi priekšmeti.

"Viņai ļoti nožēlo to, ko ir izdarījusi, un jūtas ļoti neērti. Protams, viņa nevēlējās nevienam nodarīt pāri," ziņo Marselas advokāts Gregs Leslijs. Advokāts saprot sabiedrības nosodošo attieksmi, tomēr cer, ka 19 gadīgā meitene netiks tiesāta. Pašlaik tiekot meklēti pārējie iesaistītie jaunieši.