foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Kivičs ar labākajiem hitiem restorānā uzstājas dažiem desmitiem cilvēku
Andris Kivičs uzstājas restorānā "Stargorod".
Slavenības
2019. gada 25. janvāris, 00:02

FOTO: Kivičs ar labākajiem hitiem restorānā uzstājas dažiem desmitiem cilvēku

Jauns.lv

Ceturtdienas vakarā restorānā "Stargorod" Rīgā norisinājās ilgi gaidītais Andra Kiviča koncerts, kurā mūziķis klātesošos iepriecināja ne tikai ar savām oriģināldziesmām, bet arī pasaules hitiem.

Neskatoties uz to, ka koncertu ikviens restorāna apmeklētājs varēja baudīt bezmaksas, pats Kivičs sociālajos tīklos pavēstīja, ka tas ir izpārdots. Arī sociālajā tīklā "Facebook" teju 200 cilvēki bija norādījuši, ka pasākumu apmeklēs, un vēl vairāk nekā viens tūkstotis par koncertu izrādīja interesi, tomēr realitātē Kiviča hitus baudīja pāris desmiti cilvēku.

Skatītāju rindās koncertu baudīja arī Andra mīļotā sieviete Liene Skulme, kura pēc uzstāšanās mīļi apskāva savu vīrieti un kopīgi pozēja fotogrāfiem.

Kiviča koncerts restorānā "Stargorod"

gallery icon
41

Atgādinām, ka vēl pagājušajā nedēļā, vienu dienu pirms paredzētās uzstāšanās, mūziķis Andris Kivičs atcēla koncertu Kuldīgas krogā "Bangert's". Mākslinieks atvainojās un paskaidroja, ka diemžēl nevarēs ierasties. Uz šo vakaru bija saposušies visnotaļ daudz gājēju, taču viss atcelts. Koncerts nav arī pārcelts, un uzņēmumā domā, ka tuvākajā laikā Kiviča koncerta pie viņiem nebūs.