foto: Instagram
Andris Kivičs atklāti par mīlu, aprēķinu un sabiedrības attieksmi: "Ir neomulīgi iet pa ielu"
Andris un Liene, mīlas pārņemti.
Slavenības
2019. gada 28. janvāris, 05:24

Andris Kivičs atklāti par mīlu, aprēķinu un sabiedrības attieksmi: "Ir neomulīgi iet pa ielu"

Jauns.lv

Mūziķis un partijas "KPV LV" 13. Saeimas deputāta kandidāts Andris Kivičs, kura attiecību kaislības saviļņojušas teju visu valsti, žurnālam "Kas Jauns" atklājis, kā mainījusies dzīve, esot kopā ar sabiedrības dāmu, dizaineri un žurnālisti Lieni Skulmi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gada nogalē mūziķis Andris Kivičs pārsteidza sabiedrību – viņš pavēstīja par šķiršanos no sievas Madaras un jau izgāja sabiedrībā ar savu jauno mīļoto, sabiedrības dāmu, žurnālisti Lieni Skulmi. Jūtas pret Lieni negaidīti uzplaukušas novembrī pēc vienas kopīgas tējas malkošanas.

Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

gallery icon
16

Pāris, uzsākot attiecības, ar randiņu periodiem ilgi neminstinājās un tūlīt pat uzsāka kopdzīvi. Mīlu apliecināja ar vienādiem tetovējumiem, un varenu jandāliņu sacēla Kiviča aktivitātes sociālajos tīklos – mūziķis izmisīgi meklēja "Facebook" konta "Liktenīgais īpašnieku", kurš, publicējot savdabīgu karikatūru, aizskāris Andra mīļoto Lieni.

foto: Instagram
Andris un Liene, mīlas pārņemti.

Pēcāk 13. Saeimas deputāta kandidāts jau piesolīja piekaut visus, kas pazemos viņa mīļoto sievieti, kautiņu draudot izvērst pat Valmieras teātra izrādes vidū, jo, kā atklājās, karikatūras veidotājs ir aktieris Pauls Iklāvs.

Tad savu vārdu teica partija "KPV LV", kuras sarakstā Kivičs kandidēja uz deputāta krēslu, bet palika aiz svītras. Partija pavēstīja, ka biedra Andra Kiviča pausto sociālajos tīklos izvērtēs "KPV LV" Ētikas komisija. Bet sociālajos tīklos tauta Kiviča ierakstus komentēja ar baudu, neskopojoties ar ironiskiem komentāriem, karikatūrām un mēmēm.

Un Kiviča un Skulmes vadzis lūza – pašmāju šovbiznesa šobrīd karstākais pārītis paziņoja, ka apsver domu pamest Latviju, un devās no visa šī trača atpūsties uz Berlīni. Tur šokēja atkal - pavēstīja, ka ir iestrēguši, lūdza līdzcilvēku palīdzību, tika atcelts Kiviča Kuldīgā paredzētais koncerts... Galu galā Andris ar Lieni tika pie iespējas ar kādu busiņu tomēr atgriezties mājās, un nu atkal ir dzimtenē.

Žurnālam "Kas Jauns" Andris uzticējis savas pārdomas par attiecībām, notikušo un turpmākajiem plāniem.

Kivičs par Latvijas pamešanu

„Kāpēc mēs apsvērām iespēju pamest valsti? Ir neomulīgi iet pa ielu. Loģiski, ka mēs to sabiedrības nosodījumu izjūtam ikdienā. Cilvēki uz mums skatās. Visi. Un ir daudzi, kas mums pienāk klāt un atbalsta. Uz ielas tie ķengātāji gan nav pienākuši klāt un neko teikuši. Visi ir drosmes pilni tikai internetā. Mēs nevienā brīdī neteicām, ka tagad pametam Latviju. Mēs apsveram to darīt. Tas nav nekas nereāls, tas ir jāsakārto.”

Kivičs par spēcīgajām jūtām

„Kas tad īstenībā ir noticis? Iemīlējās čalis meitenē, un otrādi. Es klausu savai sirdij un dvēselei. Piemēram, nesen, kad aizlidoju uz Mančestru un staigāju piecas dienas pa ielām, man bija smagi, jo pietrūka Lienes.

Un, staigājot pa Bretfordu, es pirmo reizi izvēmos no ilgām, no tā, kā pietrūkst otra cilvēka.

Man žņaudza sirdi, un Lienei, esot Latvijā, esot bijis tāpat. Mums sirds sažņaudzas pat tad, ja kopā neesam bijuši vienu dienu. Tāpēc nolēmām, ka nekad mūžā vairāk par vienu dienu šķirti nebūsim. Mēs viens otru pa īstam mīlam. Mums ir nenormāli labi, un mēs esam laimīgi.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kivičs par aprēķinu

„Šis nosodījums mūsu virzienā ir neadekvāts, bet nu nav jau bieži, ka divi smuki cilvēki saiet kopā un viņiem tiešām ir labi. Un pa godīgo. Nav jau Lienei bagāts „fāteris”, nav tā, ka es pie viņas būtu aizgājis kāda aprēķina pēc. Arī man te nav nekāds bagātais papucītis, kuram ir miljons hektāru un kas tagad liks nost karoti. Mēs abi pelnām naudu, strādājam. Viss šis pasākums ir absolūti neracionāls, nevienam nav izdevīgs.

Es esmu aizgājis no jaunākas sievas pie 12 gadu vecākas sievietes ar trīs bērniem. No daudz labāka dzīvokļa uz ne tik labiem dzīves apstākļiem.

Lai dzīvotu kopā ar trīs bērniem, kas nav mani. Nu, vai tas man ir vajadzīgs? Ir tikai viena atbilde – es viņu mīlu.”

Vairāk Kiviča prātojumus par sabiedrības attieksmi, seksu un šķiršanos no sievas Madaras, kā arī Lienes stāstījumu par Andra stipro plecu un vīrišķību lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!