foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / Vida Press
Pasaulē bagātākais cilvēks un viņa sieva centīsies šķirties kā "divi pieauguši cilvēki"
Džefs Bezoss ar sievu Makenziju Bezosu.
Slavenības
2019. gada 22. janvāris, 06:33

Pasaulē bagātākais cilvēks un viņa sieva centīsies šķirties kā "divi pieauguši cilvēki"

Jauns.lv

Pēc tam, kad pasaulē bagātākais cilvēks, koncerna „Amazon” dibinātājs Džefs Bezoss (54) paziņoja par šķiršanos no sievas Makenzijas Bezosas (48), atklātībā nonāca fakti, ka viņam jau vairāk nekā astoņus mēnešus ir dēka ar precēto TV personību Lorēnu Sančesu (49). Lai gan Bezosu šķiršanās būs viena no dārgākajām pasaules vēsturē, pāris iecerējis to nokārtot pēc iespējas cienījamāk, – slavenību žurnālam „People” apliecinājis kāds paziņa.

„Amazon” dibinātāja un īpašnieka Džefa Bezosa kapitāls novērtēts 139,6 miljardos ASV dolāru, kas pēc finanšu žurnāla „Forbes” aplēsēm padara viņu par visbagātāko cilvēku pasaulē.

Pirms dažām nedēļām Džefs un Makenzija Bezosi ar oficiāla paziņojuma palīdzību sociālajos tīklos informēja, ka pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem gatavojas šķirt laulību. Pēc šī paziņojuma pāris plašākus komentārus nav sniedzis.

„Amazon” dibinātājs Džefs Bezoss ar sievu Makenziju

gallery icon
21

Džefam un Makenzijai Bezosiem ir četri kopīgi bērni: trīs dēli un adoptēta meita. Savukārt īsi pēc oficiālā paziņojuma par šķiršanos plašsaziņas līdzekļus sasniedza informācija, ka Bezosam jau vismaz astoņu mēnešu garumā ir romāns ar bijušo TV personību precēto Lorēnu Sančesu.

„Pēc tam, kad viņi izšķīrās un parādījās cita sieviete, tas bija tikai laika jautājums, kad viņi nolems izbeigt laulību,” paziņa norādījis slavenību žurnālam „People”. „Taču viņi uzturēsies kā pieauguši cilvēki un dalīs kopīgas vecāku rūpes.”

foto: FameFlynet / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Džefa Bezosa mīļākā bijusī TV personība Lorēna Sančesa šā gada janvāra sākumā kopā ar bērniem atpūtās Meksikas kūrortā.

Paziņa norādījis, ka Džefs un Makenzija viens pret otru izturējušies ārkārtīgi sirsnīgi un radījuši iespaidu, ka ir laimīgi, nekas nav liecinājis par nesaskaņām pāra attiecībās.

Džefs Bezoss ikdienā darba vajadzībās daudz ceļojis un ticies ar biznesa partneriem visā plašajā pasaulē. Savukārt viņa sieva rakstniece Makenzija Bezosa vienmēr centusies izvairīties no publicitātes, dzīvojusi vienkāršu dzīvi, rakstījusi savus stāstus, strādājusi pie citiem projektiem un rūpējusies par bērniem.

foto: Matt Baron/BEI/REX/ Vida Press
Lorēna Šančesa šobrīd šķir arī savu 13 gadus ilgušo laulību ar Holivudas talantu aģentu Patriku Vaitsellu. Viņiem ir divi kopīgi bērni. Sančesai ir arī vecāks dēls, kurš dzimis TV personības iepriekšējās attiecībās.

Makenzija, kura ir divu grāmatu autore, ar Džefu iepazinās pēc Prinstonas universitātes absolvēšanas. Pāris saderinājās trīs mēnešus pēc pirmā randiņa un apprecējās jau pēc pusgada, – informē žurnāls „Vogue”.

„Džefs ir pilnīgs pretstats man,” vienā no intervijām 2013. gadā apliecināja Makenzija. „Viņam patīk tikties ar cilvēkiem. Viņš ir ļoti sociāls cilvēks. Man kokteiļu ballītes spēj radīt stresu. Īsās sarunas, to lielais daudzums – tas noteikti nav domāts man.”

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Sančesa ar vīru Vaitsellu un abiem jaunākajiem bērniem.

Džefa Bezosa jaunā mīlestība, 49 gadus vecā Lorēna Šančesa šobrīd šķir arī savu 13 gadus ilgušo laulību ar Holivudas talantu aģentu Patriku Vaitsellu. Viņiem ir divi kopīgi bērni. Sančesai ir arī vecāks dēls, kurš dzimis TV personības iepriekšējās attiecībās.

Bezoss un Sančesa iepazinušies, strādājot pie kopīgiem projektiem un „pamazām” darba attiecības pāraugušas romantiskās jūtās, – kāds cits paziņa apliecinājis žurnālam „People”. „Viņu attiecības ir ļoti nopietnas,” novērtējis vārdā nenosauktais draugs.

foto: Broadimage/REX/ Vida Press
Lorēna Sančesa.

Kāds no „Amazon” dibinātāja draugiem portālam „Daily Mail” norādījis, ka Bezoss un Sančesa uzsākuši attiecības pēc tam, kad bagātnieks pašķīries no sievas, turpretī žurnāls „National Enquirer” apgalvo, ka dēka slepus uzturēta vismaz astoņu mēnešu garumā, abu precētajām otrajām pusītēm par to neko nezinot.

Par pasaulē bagātāko cilvēku Džefs Bezoss kļuva 2018. gadā. Finanšu žurnāls „Forbes” viņa kapitālu novērtējis 139.6 miljardu ASV dolāru apmērā.