foto: publicitātes (Elīza Ella Dumpe)
Juteklisku video "Supernovas" dziesmai klajā laiž "X faktora" fināliste Līga Rīdere
Mūzika
2019. gada 17. janvāris, 12:22

Juteklisku video "Supernovas" dziesmai klajā laiž "X faktora" fināliste Līga Rīdere

Jauns.lv

TV šova “X faktors” pašmāju versijas pirmās sezonas otrās vietas ieguvēja Līga Rīdere prezentējusi savas konkursa "Supernova 2019" dziesmas “Būšu tepat” juteklisko video.

Līgas dziesma “Būšu tepat” ir veltīta viņas vīram Druvim, kas arī piedalās šajā video.

Rīdere, iekļuvusi “X faktora” pirmās sezonas finālā, pēc šova ieturēja mazu pauzi, lai 2018. gada augustā ar jaunu enerģiju izdotu savu pirmo solo dziesmu “Ja tu mīli”. Jau nākamajā nedēļā veterinārārste un divu puiku mamma debitēs uz "Supernovas" skatuves.

Līgas pirmā solo dziesma “Ja Tu mīli” bija kā mazs albuma priekšvēstnesis, kam tagad pievienojusies dziesma “Būšu tepat”, kuras publiska pirmizrāde būs jaunnedēļ, 26.janvārī, uz dziesmu konkursa "Supernova 2019" skatuves. Bet mākslinieces pirmais solo albums tiks izdots šogad, pavasarī - ar stāstu un sajūtām par to, kā Līga jūt un redz pasauli sevī un apkārt.

Dziesmas “Būšu tepat” mūzikas autors ir Arnis Ieviņš, bet vārdi pieder Līgai Rīderei. "Dziesma ir par attiecībām starp vīrieti un sievieti. Tajā es stāstu, ka katram cilvēkam ir sava pagātne, kas ietekmē lēmumus un rīcību tagadnē, arī nākotnē. Sieviete tic pāra nākotnei un sola gaidīt savu partneri, kurš vēl meklē savu personīgo ceļu. Šī dziesma ir mans solījums manam vīram – lai kā arī būtu, es vienmēr būšu tepat!" saka Līga.

“Videoklipā vēlējos uzburt silto mājas pavardu ar ‘’sapņu’’ sievieti, kas šo siltumu uztur, un parādīt, ka ir viens “bet” - vienatnē uguns ar laiku izdziest. Lai šī mīlestības uguns turpinātu sildīt, tā ir jāuztur un sieviete sola to darīt, bet viņa gaida, kāda būs vīrieša izvēle," piebilst dziedātāja.