foto: AFP/Scanpix
Pazīstams rokeris, kam pirms vairākiem gadiem veikta vazektomija, nu kļūs par jau piektā bērna tēvu
Nikijs un Kortnija ir precēti teju piecus gadus.
Slavenības
2019. gada 17. janvāris, 11:22

Pazīstams rokeris, kam pirms vairākiem gadiem veikta vazektomija, nu kļūs par jau piektā bērna tēvu

Jauns.lv

Amerikāņu smagā roka grupas "Mötley Crüe" bundzinieks Nikijs Sikss kļūs par piektā bērna tēvu - neskatoties uz to, ka pirms vairākiem gadiem viņam veikta vazektomija.

Nikijs Sikss, īstajā vārdā Frenks Kārltons Serafino Ferana jaunākais, šomēnes nosvinēja savu 61. dzimšanas dienu. Un nu padalījies ar priecīgiem jaunumiem - mūziķis un viņa 33 gadus vecā sieva Kortnija šogad kļūs par vecākiem pāra pirmdzimtajam.

foto: AFP/Scanpix
Nikijs un Kortnija ir precēti teju piecus gadus.

"Lielisks veids, kā sākt 2019. gadu," ar jaunumiem izdevumam "People" palepojies Nikijs. "Un liels prieks, ka grūtniecības laikā nebūšu devies koncertturnejā, un tas būs patiešām kas īpašs. mana sieva būs pati brīnišķīgākā māte, un visa mūsu ģimene ir pārpārēm laimīga."

Nikijam jau ir četri bērni, visi pilngadīgi. Vecākajam ir jau 27 gadi, bet jaunākā meita ir astoņpadsmitgadīga.

"Par kopīgu bērniņu mēs runājām kopš satikšanās, turklāt nu jau piecus gadus esam precējušies," tā Kortnija, kurai šis būs pirmais bērns. "Šķiet, šo gadu laikā es katru dienu par to domāju. Bet mēs gribējām sagaidīt īsto brīdi."

Kā tieši mūziķis pamanījies padarīt savu sievu grūtu, nav skaidrs - pirms vairākiem gadiem taču viņam tika veikta vazektomija jeb vīriešu ķirurģiskā kontracepcija. Kad 2007. gadā Nikijam Hovarda Sterna radio šovā teica, ka viņš šo lēmumu nožēlošot un vēlāk veiks atgriezenisku procedūru, mūziķis pajokoja, ka tā vis nebūs - drīzāk viņš liks veikt vēl vienu operāciju, lai būtu pilnīgi drošs, ka pirmā nostrādājusi.

"Es nekad vairs nedošos koncertos ar pamperu somu!" nikni noteica Sikss.

Taču tad Nikijs iepazinās ar Kortniju un skaidrs - domas mainījis. Par precētu pāri viņi kļuva 2014. gada martā Losandželosā.