foto: AFP/Scanpix
Krištianu Ronaldu bijusī draudzene apsūdz futbolistu nāves draudu izteikšanā: "Viņš ir psihopāts!"
33 gadus vecais Ronaldu dienišķo maizi pelna Itālijā - futbola klubā "Juventus".
Slavenības
2019. gada 10. janvāris, 12:50

Krištianu Ronaldu bijusī draudzene apsūdz futbolistu nāves draudu izteikšanā: "Viņš ir psihopāts!"

Jauns.lv

Portugāļu superzvaigznes Krištianu Ronaldu bijusī draudzene Džasmīne Lenarda sociālās saziņas tīklā "Twitter" nākusi klajā ar virkni drosmīgu paziņojumu - futbolists esot īsts "psihopāts" un draudējis daiļavu nogalināt, ja tā viņu krāptu.

foto: Daniel Deme / WENN/Vida Press
Džasmīne 2007. gadā - drīz pēc tam viņai bijis romāns ar portgāļu futbola zvaigzni.

Angļu modele un aktrise esot bijusi Ronaldu draudzene pirms desmit gadiem, un abi regulāri sazinājušies arī pēc šķiršanās.

Nu 33 gadus vecā Lenarda tviterī vairākos ierakstos, kas gan nu jau ir dzēsti, saviem 60 000 sekotāju klāstījusi, cik agresīvs, nikns un valdonīgs futbolists esot bijis. Lenarda arī apsolījusi savu atbalstu sievietei, kas pērn septembrī apsūdzēja Ronaldu viņas izvarošanā.

"Ronaldu man teica - ja es iešu uz randiņiem ar kādu citu vai pat vispār iziešu no mājas, viņš liks mani nolaupīt, sagriezt gabalos, ielikt maisā un iemest upē," rakstīja Lenarda. "Viņš ir psihopāts."

foto: WENN/Vida Press
Lenarda Lielbritānijā zināma pēc dalības realitātes šovos, piemēram "Celebrity Big Brother" viņa startēja 2012. gadā.

Modele, kas Lielbritānijā slavu iemantojusi kā realitātes šovu zvaigzne un ir bijusi arī bargā talantu šovu soģa Saimona Kauela draudzene, par attiecībām ar Ronaldu vietējai presei pirmoreiz izklāstīja jau 2010. gadā. Nu viņa apgalvo, ka futbolists tērējis veselu kapitālu, algojot privātdetektīvus, kas diendienā izsekotu viņu un viņas bērnu.

"Tā pat nav runa par pārmērīgu kontroli. Viņš ir jau pavisam citā līmenī," tvītoja Lenarda. "Man ir vesela mape ar draudiem, ko viņš man izteicis par NEKO". Viņai esot gan Ronaldu kompromitējošas īsziņas, gan balss ieraksti.

Krištianu Ronaldu ierodas Turīnā

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš pirmdien ieradās Turīnas "Juventus" kluba rīcībā, preses konferencē paziņoja, ka vēlas pārrakstīt titulētā Itālijas ...

gallery icon

"Man ir simtiem īsziņu - viņš iesmej par to, kā psiholoģiski terorizē sava bērna māti, izturas pret viņu kā mēslu," saka modele. "Īsziņas par visām tām reizēm, kad viņš viņu krāpis. Stāsti par seksuāliem iekarojumiem."

Pērn septembrī amerikāņu modele, tagad skolotāja Ketrīna Majorga publiski apsūdzēja Ronaldu, ka tas viņu 2009. gadā pēc kādas ballītes kādā Lasvegasas hotelī izvarojis. Futbolists pilnībā noliedzis izvirzītās apsūdzības, paziņojot, ka "izvarošana ir riebīgs noziegums, kas ir pret visām manām vērtībām, un mana tīrā sirdsapziņa ļaus man mierīgi sagaidīt izmeklēšanas rezultātus", taču mediji vēsta, ka Ronaldu Majorgai samaksājis 375 000 ASV dolāru, lai lieta noklustu.

"Pēc lielām pārdomām es vēršos pie Ketrīnas Majorgas un viņas pārstāvjiem, piedāvājot savu palīdzību viņas izvarošanas apsūdzībā pret Krištianu," tvītoja Lenarda. "Man ir informācija, kas varētu būt jūsu lietai būtiska, un es vēlos jums palīdzēt."

"Ja tu turpini seksuālu aktu, kamēr sieviete kliedz, lai tu apstājies, tu esi izvarotājs un briesmonis, un man pie d....s, cik labi tu māki spert pa bumbu vai dziedāt," tā Lenarda. "Nevienam nav ne mazākās nojausmas, kāds viņš ir īstenībā. Patiesība beigās vienmēr nāk gaismā," ietvītojusi viņa.

Itālijas futbola grandu "Juventus "spēlētājam Ronaldu nu jau 18 mēnešus ir nopietnas attiecības ar spānieti Džordžīnu Rodrigesu. Un futbolista pārstāvji jau norādījuši - Džasmīnes izteikumi tviterī ir "nepatiesi un apmelojoši". Nu gan tie visi no sociālās saziņas tīkla dzēsti.

Foto no Krištianu Ronaldu draudzenes Džordžīnas Rodrigesas "Instagram" profila

Foto no Portugāles futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu draudzenes spāņu modeles Džordžīnas Rodrigesas "Instagram" profila.

gallery icon

Krištianu Ronaldu un viņa ģimene nosvin uzvaru Čempionu līgas finālā

gallery icon