foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs uzsākuši kopdzīvi
Aija un Jānis pirms četriem gadiem "Zelta mikrofona 2013'' balvu pasniegšanas ceremonijā.
Slavenības
2019. gada 8. janvāris, 09:29

Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs uzsākuši kopdzīvi

Jauns.lv

Jau ilgāku laiciņu mēļo, ka par pāri kļuvuši mūziķi Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs, kas abi kopā pirms diviem gadiem piedalījās TV projektā "700 pasaules brīnumi". Nu Aija apstiprinājusi - abi tiešām ir kopā.

Pērn maijā Aišpurs žurnālam "Kas Jauns" apstiprināja, ka ir pašķīries no sievas Madaras. "Dzīvojam šķirti, es – viens pats. Bet kopīgi rūpējamies par bērniem, kā normāli vecāki,” žurnālam atzina grupas "The Sound Poets" līderis.

Jānis ar Madaru apprecējās pirms 12 gadiem. Viņu laulībā pasaulē nākuši divi bērni: meitai ir astoņi gadi, jaunākā atvase piedzima aizpērn jūnijā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Par krīzi Jāņa un Madaras ģimenē runāja jau 2017. gada nogalē.

Runas par krīzi Aišpuru laulībā sākās jau 2017. gada nogalē. Kā iemesls tika minēta Jāņa draudzība ar dziedātāju Aiju Andrejevu, ar kuru viņš satuvinājies, pirms mazliet vairāk nekā gada televīzijas projektā 700 pasaules brīnumi dodoties ceļojumā uz Malaiziju.

foto: Facebook
2016. gadā TV projekta ietvaros Aija un Jānis apceļoja Malaiziju.

Aija ilgāku laiciņu bija „brīvas meitenes” statusā – 2016. gada pavasarī, neilgi pirms trešās kāzu gadadienas, viņa izšķīrās no vīra Toma Bērziņa.

Aija Andrejeva ar vīru Tomu Bērziņu Itālijā

Starp koncerttūres „Soļi” koncertiem Aija Andrejeva ar vīru Tomu Bērziņu paspēja „aizšaut” līdz Itālijai.

gallery icon

Nu runas par to, ka Jānis ir kopā ar Aiju, dziedātāja beidzot apstiprinājusi pati. "Jā, tas vairs nav noslēpums. Tā ir. Varu apstiprināt, ka mums ir attiecības, bet mēs vēl neesam gatavi publiski par tām runāt," žurnālam "Privātā Dzīve" sacījusi Andrejeva.

Laikā, kad sākās runas par krīzi Aišpuru ģimenē - 2017. gada nogalē -, Jānis atklāja, ka Aija kļuvusi par pirmo dziedātāju, kurai viņš radījis dziesmu. Tā ir dziesma Tu mani sauc no Andrejevas albuma Mēs pārejam uz tu, un Aišpurs tai sarakstījis ne tikai mūziku, bet arī vārdus.

Andrejeva toreiz sacīja, ka šī dziesma viņai bijis ļoti personīgs stāsts un visskaistākais bijis dziesmas radīšanas process, kurā viņai nācies „būt pilnīgi atklātai savās izjūtās un savā pieredzē ar Jāni, lai viņš ietērptu dziesmas stāstu dzejas rindās”. „Ir tikai līdz pusei pie tevis iet ļauts / Kad puses nav gana un tās ir par daudz / Es bēgu un tomēr vēlos, lai sauc, lai tu mani sauc...” savā kopdarbā vēstīja mūziķi.

Sirsnīgā gaisotnē aizvadīta Aijas Andrejevas albuma prezentācija

Sirsnīgā gaisotnē aizvadīta Aijas Andrejevas albuma prezentācija

gallery icon